Lifestyle

PROSIPALA JE PEPEO SVOG POKOJNOG DEDE U MORE, ali nije bila spremna za ono što se dogodilo posle! Ugledala je ZNAK!

Devojka po imenu Kejli dirnula je mnoge direktno u srce, a njen snimak je za samo 3 dana pogledalo više od 17 miliona ljudi.

bySrećna Republika

24.10.2024 20:15

PROSIPALA JE PEPEO SVOG POKOJNOG DEDE U MORE, ali nije bila spremna za ono što se dogodilo posle! Ugledala je ZNAK!
Printscreen/TikTok/@kylieg228

Jedna žena podelila je na društvenoj mreži TikTok emotivan snimak trenutka kada je primila "znak" od svog pokojnog dede i to odmah nakon što je njegov pepeo prosula u more.

Dvadesetogodišnja Kajli podelila je ovaj poseban trenutak na svom TikTok nalogu, gde je video sakupio gotovo 17 miliona pregleda za samo tri dana. Na snimku, koji prikazuje Kajli i njenu porodicu na brodu, vidi se kako se odjednom, gotovo niotkuda, pojavljuju delfini i to samo trenutak nakon što je pepeo dodirnuo vodu. Kajli je zanemela, kao i ostali članovi njene porodice. Nisu očekivali tako nešto, a posebno da će ih jedan delfin veselo pratiti sve do kraja putovanja, piše Mirror. 

- Posuli smo pepeo našeg dede, a onda smo imali posebne posetioce - napisala je Kajli u emotivnom opisu videa.

A zatim je nastavila.

- Duboko verujemo da ih je on poslao kako bi nam pokazao da je još sa nama i da nas puno voli. Volimo te i nedostaješ nam, deda - navela je još Kajli. 

Ovaj trenutak inspirirao je i druge korisnike TikToka da podele svoje slične priče.

- Moj deda je bio opsednut morskim kravama i kada smo prosuli njegov pepeo u okean jedna morska krava je plivala pored nas nekoliko minuta kasnije - otkrila je jedna korisnica TikToka i dodala: "Prekrasan trenutak". 

I drugi su prošli slična iskustva.

- Učinili smo istu stvar za mog dedu i kad smo se vratili u kuću moje tetke bio sam na pristaništu i dva delfina su plivala ispod mene. Svi verujemo da su me to pozdravili moji baka i deda - naveo je i taj korisnik. 

A treći je podelio: "Kunem se da mi se upravo to dogodilo! Bacili smo pepeo mog dede i onda se pojavila grupa delfina!". 

Međutim, jedna zabrinuta devojka priznala je da nije spremna na sve što je Kajli prošla.

- Ja i moja porodica ćemo za mesec dana prosuti pepeo mog dede u okean jer bi mu se to svidelo i ne znam da li sam spremna da kažem zbogom - napisala je ona. 

Kajli joj je odgovorila, pokušavajući da je umiri.

- Ni ja nisam bila spremna, ali on nam je rekao da ne plačemo i da slavimo njegov život, tako da su za mene delfini bili deo njega. Govorili su nam da budemo srećni - 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)