Lifestyle

AMERIKANKA OTIŠLA U PRODAVNICU U PARIZU, PA DOŽIVELA ŠOK: Nikada me više u životu nije bilo sramota!

Kristel Min je poznata tiktokerka iz Los Anđelesa čiji je najnoviji snimak na toj društvenoj mreži izazvao ogromnu pažnju.

bySrećna Republika

22.10.2024 10:15

AMERIKANKA OTIŠLA U PRODAVNICU U PARIZU, PA DOŽIVELA ŠOK: Nikada me više u životu nije bilo sramota!
Screenshot: TikTok/kristellmin

Tiktokerka Kristel Min iz američkog grada Los Anđelesa boravila je nedavno u francuskoj prestonici Parizu i tom prilikom na profilu objavila video u kom je pokazala kako izgledaju prodavnice u Gradu svetlosti. Napisala je da je ostala postiđena kao nikad u životu kada je na rafovima jedne dobro opremljene radnje videla namirnice koje predstavljaju njenu zemlju.

- Nikada mi nije bilo više neprijatno nego kad sam otišla u jednu od najboljih prodavnica u Parizu i pogledala njihovu međunarodnu ponudu - napisala je ona uz snimak u kom je pokazala police s hranom iz različitih delova sveta. 

Na italijanskom delu nalazile su se razne vrste testenina, sosova i začina, kao i široka ponuda italijanskih vina. Na policama s japanskim jelima bile su izložene različite vrste supa, ali i tofu, rezanci i umaci, dok se na policama jugoistočne Azije našao bogat izbor mnogobrojnih sosova

Međutim, kad je pokazala police koje predstavljaju hranu iz njene zemlje, ostala je u šoku.

@kristellmin It’s so humbling to see how Europeans see Americans 🥲 #americanthings #americansineurope #fypシ ♬ Yacht Club - MusicBox

Naime, kako je Kristel primetila, na rafovima s američkom hranom nalaze se samo slatkiši, grickalice i nezdrava hrana. 

- Izgleda kao deo s grickalicama u bioskopu. Da li je ovo naša kulinarska ostavština svetu? Tako je ponižavajuće videti kako Evropljani vide Amerikance - komentarisala je ona u snimku koji je pregledan gotovo četiri miliona puta.

Taj video-zapis su komentarisali tiktokeri iz raznih zemalja. 

- U Australiji imamo prodavnice s američkom hranom i uvek imaju samo slatkiše i čipseve.

- Kad sam posetila Ameriku, upravo takva je bila ponuda u radnjama.

- Ista situacija je i u Finskoj, police s američkom hranom prepune su nezdravih namirnica.

- Tako izgledaju i američke prodavnice i na Novom Zelandu - potvrdili su gotovo svi u komentarima na zanimljivu Kristelinu objavu.  

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)