Zanimljivosti

ANĐELINA POKAZALA SVETU NOVOG DEČKA: Svi bruje o onome što su obukli! (FOTO)

Čuvena holivudska diva pojavila se na premijeri svog filma "Maria" u Londonu, a ubrzo potom je kao njena podrška stigao i reper Akala.

bySrećna Republika

19.10.2024 18:40

ANĐELINA POKAZALA SVETU NOVOG DEČKA: Svi bruje o onome što su obukli! (FOTO)
James Warren / Avalon / Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli sinoć je definitivno svetu predstavila svog novog dečka nakon što se posle ozvaničenja veze na Instagramu sa njim pojavila na 68. BFI London Film Festivalu u Roial Festival Hall-u u Londonu. Reč je o reperu Akali, koji je 9 godina mlađi od atraktivne glumice, a u petak uveče se pojavio sa njom kako bi joj pružio podršku na premijeri njenog novog filma "Maria". Inače, lepa Anđelina je sa Akalom dosad viđena u javnosti nekoliko puta nakon "gorkog" razlaza sa Bredom Pitom, međutim, dosad se stalno govorilo da su oni samo prijatelji. 

Džolijeva je na premijeri pokazala svoj osećaj za stil kada je stigla na crveni tepih u muškom smokingu marke Dolce&Gabbana. Nosila je i odgovarajuću bluzu, dok je čitav stajling upotpunila parom crnih čizama s visokom potpeticom. Pustivši da joj plavi pramenovi padaju niz ramena, Anđelina je posebnu čar stajlingu dodala parom zlatnih minđuša. Oskarovka je svoju prirodnu lepotu istakla svetlom paletom šminke.

S druge strane, poznati reper je briljirao u crnom elegantnom odelu, pa paparaci nisu prestajali da ga fotografišu, dok su mnogi mediji primetili kako je poznati par očigledno želeo da uklopi stajlinge.  

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Akala je nakon odlaska s crvenog tepiha u stopu pratio Anđelinu 

Oni dele istu strast kada su u pitanju društveni i humanitarni razlozi. Sarađivali su nekoliko puta u više sfera poput ljudskih prava - istakao je izvor o vezi ovo dvoje ljudi. 

Inače, Anđelina je na premijeru filma, u kojem tumači slavnu Mariju Kalas, stigla sama, ali je ubrzo nakon nje, crvenim tepihom prošetao i Akala. 

 

 

Interesantno je, međutim, da Akala nije jedini muškarac za kog se u poslednje vreme govorkalo da se viđa s Džolijevom. 

- U poslednjih godinu dana, Anđelina se paralelno viđa sa dva muškarca – naveo je nedavno dobro obavešteni izvor.

U svakom slučaju, ljubav sa Akalom ipak bi  mogla biti ozbiljna, uzevši u obzir navode drugih izvora, koji tvrde da je reper čak upoznao glumičinu decu i da ih "obožava".

BONUS VIDEO: 

Komentari (1)

Lana

20.10.2024 02:12

Bred Pit I ona njegova cura su “uklapali stajlinge” tj isto se oblačili nedavno u Venezii.Ljubomorna kučka