Zanimljivosti

NA KORAK OD 7. DECENIJE POKAZALA RASKOŠNE GRUDI: Providna košulja raskopčana do pupka - i ništa ispod toga! (FOTO)

Slavna glumica kao da je pronašla izvor večne mladosti.

23.09.2024 18:33

NA KORAK OD 7. DECENIJE POKAZALA RASKOŠNE GRUDI: Providna košulja raskopčana do pupka - i ništa ispod toga! (FOTO)
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Britanska glumica Elizabet Harli (59) kao da je pronašla izvor večne mladosti. Iako je na korak od sedme decenije života ona grmi kako izgleda.

Liz je na Instagramu počastila svojih tri miliona pratilaca gotovo golim grudima tokom snimanja za jedan prestižan magazin. Dan kasnije predstavila je svoju novu modnu kolekciju, a fotografisanje je bilo u luksuznoj vili njene koleginice i bliske prijateljice Džoan Kolins

Kod prijateljice

Liz je u raskošnom dvorištu vile pozirala u providnoj tunici sa širokim osmehom na licu. Njena savršena figura izazvala je zavist mnogih žena, a lice bez bora i savršen ten dokaz su da i dame u zrelim godinama mogu da izgledaju sjajno.

 

 

Fotografisanje u domu čuvene Džoan Kolis, koju je srpska publika upamtila kao zlobnu Aleksis u sapunici "Dinastija" osamdesetih godina prošlog veka, prošlo je u veseloj atmosferi. Njih dve su poslednjih godina vrlo bliske prijateljice. Letos su zajedno viđene na jahti na odmoru, a sa Liz je bio i njen sin Demijan koji neverovatno liči na majku.

Nekoliko dana ranije Elizabet je pozirala na jugu Francuske u plavoj providnoj košulji ispod koje praktično nije imala ništa. Košulja je bila raskopčana do pupka, pa su muškarci uživali u pogledu na njene bujne grudi koje se nije ni trudila da sakrije. Oko vrata je nosila ogrlicu o obliku debelog lanca koja je dodatno stavila akcenat na njene gole dojke. 

 

 

Lepa glumica našla se u centru skandala pre nekoliko meseci, zato što je glumila u erotskom trileru "Strogo poverljivo" (eng. Strictly Confidential) koji je režirao upravo njen sin. Ovo ostvarenje je naišlo na mnogo negativnih komentara jer je Demijan angažovao majku za intimne scene s drugom ženom. Elizabet je sina branila rečima "da u filmu zapravo nema golotinje i da joj nije bilo neprijatno na setu."

Ona je sina dobila posle kratke i strasne avanture sa američkim biznismenom Stivom Bingom. On je tvrdio da je s Elizabet bio tek u kratkoj i otvorenoj vezi 2001. godine i da on nije Demijanov otac.

Međutim, na njen zahtev urađen je DNK test za utvrđivanje očinstva, kojim je otkriveno da je njen sin zaista Bingovo biološko dete.

 BONUS VIDEO:

Komentari (0)