Zanimljivosti

"VRUĆE SCENE PRED SINOM ZA MENE SU BILE OSLOBAĐAJUĆE ISKUSTVO": Glumica šokirala javnost, izjava njenog naslednika je još neverovatnija

- Stvari koje je scenario mog sina zahtevao od mene nisu uvek bile viđene u filmovima - izjavila je Elizabet Harli

18.03.2024 17:50

"VRUĆE SCENE PRED SINOM ZA MENE SU BILE OSLOBAĐAJUĆE ISKUSTVO": Glumica šokirala javnost, izjava njenog naslednika je još neverovatnija
Tanjug/AP

Mnogi roditelji se ne bi usudili da gledaju slobodnije filmove sa svojom decom, ali britanska glumica Elizabet Harli nema taj problem - naprotiv. U intervjuu za "Access Hollywood" Elizabet je ispričala da je snimala "vruće scene" za potrebe filma "Strictly Confidential", dok je iza kamere bio njen sin Demijan. Slavna glumica otkrila je da je to postalo "oslobađajuće iskustvo" upravo zahvaljujući činjenici da je njen sin, Damijan Harli, bio reditelj.

U ovom e*otskom trileru, Elizabet ima intimne odnose sa glumicom Per Čiravarom, a kako je istakla u intervjuu koji je preneo CNN, osećala se "sigurno i zaštićeno" znajući da joj je sin iza kamere.

 

 

- Opustilo me je saznanje da je neko iza kamere ko brine o vama – što je bilo isto i na ovom filmu, jer stvari koje je njegov scenario zahtevao od mene nisu uvek bile viđene u filmovima mnogo puta pre - ali njegovo prisustvo značilo je da sam se osećala sigurno i zaštićeno - rekla je Harli u intervjuu.

Porodična saradnja na filmu

Njen sin Demijan je dodao:

- Osećali smo se kao kod kuće, vrlo je čudno. Mislim da, takođe, kada radite na nezavisnom filmu, imate 18 dana za snimanje, svaka sekunda je bitna. Ne možete sedeti i razmišljati o scenama, razmišljati "šta ako"?

Oslobađajuća atmosfera

Elizabet je istakla da je rad sa porodicom bio "oslobađajući" doživljaj i da bi to mogla ponovo da uradi. U filmu "Strictly Confidential" igraju i model i glumica Ženevijev Gant i Džordžija Lok, a radnja filma istražuje priču o mladoj ženi koja pokušava da otkrije istinu o samoubistvu svoje prijateljice. Premijera filma zakazana je za april.

Elizabet i Demijan pojavili su se na nedavnoj dodeli "Oskara" u Los Anđelesu i pobrali svu pažnju kako zbog njenog izbora toalete, tako i zbog činjenice da je njen sin nestvarno lep. Mnogi su ga prozvali "maminom kopijom", mada je bilo i onih koji su mu zamerali što se "previše šminka".

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)