Zanimljivosti

ELIZABET HARLI I NJEN SIN DEMIJAN KAO DA SU PRESLIKANI: Glumica u provokativnoj haljini pokazala atribute, mladić ponosno pozirao kraj nje (FOTO)

Holivudska zvezda blistala je uz svog naslednika na crvenom tepihu

11.03.2024 12:12

ELIZABET HARLI I NJEN SIN DEMIJAN KAO DA SU PRESLIKANI: Glumica u provokativnoj haljini pokazala atribute, mladić ponosno pozirao kraj nje (FOTO)
Tanjug/AP

Glumica Elizabet Harli harala je filmskom scenom 90-ih i 2000-ih, a i dan-danas je mnogi smatraju jednom od najpoželjnijih i najlepših dama Holivuda. Iako je se svi sećaju kao lepotice anđeoskog lica, to nije sprečilo Hjua Granta, njenog nekadašnjeg momka da je prevari, iako su bili u vezi 13 godina

Danas, skoro na pragu sedme decenije Elizabet prkosi godinama, a to je dokazala i pojavivši se sinoć na zabavi Vanity Fair Oskar 2024. godine u društvu svog sina Demijana. Glumica i njen 21-godišnji sin pojavili su se odlično raspoloženi na partiju koji je vrveo od najpoznatijih imena današnjice.

Tanjug/AP

Harlijeva je zablistala u metalik haljini sa smelim prorezom kao i dekolteom, a društvo joj je pravio sin

Iako su mnogi mislili da se u ozbiljnim godinama Harlijeva okrenula nekim klasičnim i ozbiljnijim izdanjima, ona je i ovog puta oduševila prisutne svojim glamuroznim i smelim autfitom. Naime, ona se opredelila za metalik haljinu sa smelim dekolteom, a kreacija je otkrivala njene zategnute i lepo izvajane noge. Uz frizuru koja prati talasasti oblik, Elizabet je stajling upotpunila srebrnim minđušama.

Kreacija koju je Elizabet odabrala mnoge je ostavila bez teksta, jer je glumica pokazala da su za nju godine samo broj i da može da stane rame uz rame sa koleginicama koje su u 30-im.

Harlijeva je stajling upotpunila sandalama u srebrnoj boji, a svima je upalo u oči da se nije priklonila trendovima i da pažljivo neguje aristokratski ten.

Tanjug/AP

Sličnost između Elizabet i njenog sina Demijana je neverovatna

Podsećanja radi, glumica je Demijana dobila u braku sa bivšim multimilionerom Stevom Bingom koji je izvršio samoubistvo u junu 2020. godne u 55. godini, prenosi Dejli mejl.

 

 

Iako je nemoguće osporiti da mladi Demijan izgleda lepo i negovano, sin holivudske zvezde često je na meti kritika onih koji komentarišu kako se ponaša i šminka baš poput svoje majke. A da liče - liče. I to nestvarno. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)