Zanimljivosti

TRUDNA NINA SENIČAR BLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: Njen stajling je dokaz da zlatno doba Holivuda još živi (FOTO)

Lepa Novosađanka pojavila se sa suprugom na Vanity fair partiju i očarala sve

11.03.2024 11:12

TRUDNA NINA SENIČAR BLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: Njen stajling je dokaz da zlatno doba Holivuda još živi (FOTO)
Profimedia

Voditeljka Nina Seničar zablistala je na crvenom tepihu povodom dodele Oskara 2024. godine u pratnji svog supruga Džeja Elisa. Njen stajling je bio jedan od najzapaženijih, a mnogi su se divili njenom modnom odabiru i paralelno komentarisali kako joj trudnoća očigledno prija.

Nina je nosila raskošnu crnu haljinu koja je istakla njenu figuru i trudnički stomačić. Kreacija koju je lepa Novosađanka odabrala za ovu priliku istovremeno odiše elegancijom i sofisticiranošću. Haljina koja otkriva ramena i ima dugačak šlep izrađena je od visokokvalitetnih materijala, što je dodatno pojačalo utisak luksuza.

Profimedia

Nina i Džej pobrali su sve pohvale za sjajan izgled na partiju povodom dodele Oskara

Ninin izgled bio je upotpunjen besprekornom frizurom i šminkom.Ona je imala jednostavnu, ali efektnu frizuru koja je podsetila na "zlatno doba Holivuda". Dugu kosu uvila je u glamurozne talase, dok je šminka bila blistava i naglašavala njene prelepe crte lica. Stajling je zaokružila interesantnom večernjom torbicom i salonkama.

Njen suprug se takođe potrudio da bude elegantan i zapažen. On se opredelio za crni smoking, belu košulju, crnu leptir-mašnu i crne cipele.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 


Ninina pojava na crvenom tepihu izazvala je brojne reakcije javnosti i medija. Mnogi su isticali njen besprekoran stajling i eleganciju, a fotografije su brzo postale viralne na društvenim mrežama.

Pored modnog izbora, pažnju su privlačili i Nina i njen suprug kao par, tim pre što je lepa Novosađanka nedavno otkrila svojim fanovima da očekuje prinovu. Ona je na društvenim mrežama podelila set fotografija na kojima se vidi njen zaobljen stomačić, a čestitke su pristizale sa svih strana.

 

 

Nina i njen suprug, holivudska zvezda Džej Elis imaju jedno dete, četvorogodišnju ćerkicu Noru Grejs Elis. Par za sada nije otkrio pol bebe koja će se priključiti malenoj Nori i njihovoj srećnoj porodici.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)