Zanimljivosti

TRUDNA NINA SENIČAR: Lepotica otkrila da čeka drugo dete, blista od sreće! (FOTO)

Prinova u domu poznate voditeljke i glumice

02.03.2024 17:55

TRUDNA NINA SENIČAR: Lepotica otkrila da čeka drugo dete, blista od sreće! (FOTO)
Tanjug/AP

Atraktivna Novosađanka Nina Seničar (38) otkrila je svojim fanovima da očekuje prinovu. Setom fotografija na društvenim mrežama otkrila je lepe vesti, a ubrzo su stigle čestitke sa svih strana.

Lepa glumica, model i voditeljka sa svojim suprugom, holivudskom zvezdom  Džej Elisom već ima jedno dete, četvorogodišnju ćerkicu Noru Grejs Elis. Nina za sada nije otkrila pol drugog deteta, ali nema sumnje da će se malena Nora obradovati bati ili seki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Fanovi su pomislili da će u porodicu atraktivne Novosađanke doći i jedan dečak prema emotikonu koji je postavila uz objavu na Instagramu.

Podsetimo, Nina Seničar je nakon višegodišnje skladne veze sa američkim glumicem Džejom Elisom stala na "ludi kamen. Nina i Džej sudbonosno "da" izgovorili su u Italiji.

Tanjug/AP

Nina Seničar i njen suprug Džej Elis očekuju drugo dete

- Mnogo mi znači njegova podrška. Zaista nisam želela da se opet zabavljam sa glumcem i u početku sam bila protiv toga, ali sam se onda uverila kako veza između dva glumca u stvari može da opstane i da sve zavisi od komunikacije i međusobne podrške – rekla je Nina svojevremeno za magazin "Hello" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Pre ove veze Nina se zabavljala sa glumcem Dominikom Adamsom, a pre toga Nina je bila devojka čuvenom italijanskom pevaču Erosu Ramacotiju. Nina se tokom 2006. godine zabavljala sa jednim od najpopularnijih pevača na svetu, a tada je imala samo 21 godinu.

DETALJI LJUBAVI NINE I DŽEJA 

Nina je supruga Džeja Elisa upoznala je 2015. kada se on, inače bivši kokarkaš, u potrazi za holivudskom slavom preselio godinu dana ranije u Los Anđeles. Upoznao ih je zajednički prijatelj u jednom baru i kako je svojevremeno ispričala Nina nije želela vezu s njim, jer je upravo okončala romansu sa glumcem Dominikom Adamsom.

Nisam želela da se opet zabavljam sa glumcem i u početku sam bila protiv toga, ali sam se onda uverila kako veza između dva glumca u stvari može da opstane i da sve zavisi od komunikacije i međusobne podrške - rekla je uz osmeh Nina.

Džej je osvojio je nesebičnošću i trudom da uz njega bude srećna i zadovoljna. Njihova ljubav izdražala je brojne testove, ostala je čvrsta i stabilna i kad je Nina zbog angažmana u emisiji "Ja volim Srbiju" morala da boravi u Beogradu. Atraktivni glimac i lepa Srpkinja postali su roditelji preslatke devojčice Nore 2019. a tri godine kasnije su izgovorili i sudbonosno DA. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)