Zanimljivosti

IZDANJA MARGOT ROBI NA CRVENOM TEPIHU PODIGLA VELIKU PRAŠINU: "Očekivala sam epski izgled, ovo nije čak ni za iznajmljivanje!" (FOTO)

Margot je privukla pažnju javnosti svojim hrabrim modnim izborom, najavljuju kraj "barbi ere" kad je reč o oblačenju

11.03.2024 09:31

IZDANJA MARGOT ROBI NA CRVENOM TEPIHU PODIGLA VELIKU PRAŠINU:  "Očekivala sam epski izgled, ovo nije čak ni za iznajmljivanje!" (FOTO)
Tanjug/AP, Profimedia

Glumica Margot Robi iznenadila je mnoge svojim modnim izborom za dolazak na dodelu Oskara. Umesto pink Barbi magije, koju su mnogi očekivali da će doneti na crveni tepih, Margot je odlučila da se odmakne od svojih uobičajenih stilova i izabrala je crnu Versaće haljinu. Ova neočekivana promena izazvala je dosta pažnje i spekulacija u medijima i među obožavaocima.

Umesto šarenila i pink boje koja je postala zaštitni znak Margot Robi, ona je odabrala elegantnu crnu haljinu bez leđa i rukava, sa efektnim detaljem u predelu struka. Mnogi su ovaj izbor nazvali "osvetničkom" haljinom, a spekulisalo se da je Margot na taj način želela da izrazi svoje nezadovoljstvo zbog nedostatka nominacije za najbolju glumicu. Drugi, pak, smatraju da je crna boja simbolično označila kraj "Barbi ere" u njenom modnom izrazu.

Tanjug/AP, Profimedia

Margot Robi odabrala je crnu haljinu sa naborima na kukovima za dolazak na crveni tepih pre 96. dodele Oskara

Margot je prethodno igrala ulogu Barbike u filmu "Grete Gervig", a izbor crne haljine bez prisustva roze boje, koja je inače bila njen zaštitni znak, mogao bi se tumačiti kao završetak jednog životnog poglavlja. Spekulisalo se da je ovo bio njen način da se osveti Akademiji ili da simbolično označi prelazak na novu fazu u svojoj karijeri. Bez obzira na motive iza izbora, Margot je, smatraju mnogi, izgledala božanstveno i nesumnjivo je privukla pažnju javnosti svojim modnim izborom.


Iako su mnogi očekivali da će Margot doneti svoju prepoznatljivu pink Barbi magiju na crveni tepih, njen izbor crne haljine izazvao je različite reakcije i pokrenuo brojne spekulacije. Bez obzira na motive iza ovog modnog izbora, Margot Robi je još jednom pokazala svoju hrabrost i originalnost na crvenom tepihu dodele Oskara.

Na Vanity fair partiju otišla je korak dalje: pojavila se u efektnom zlatnom korsetu preko kog je ponela bronzani satenski šal. Na nogama je imala štikle sa zlatnim kaišićima koje su joj bile vezane sve do listova. Ipak, ovo njeno izdanje nije naišlo na topao prijem.

Tanjug/AP

Posle crne haljine, Margot se na crvenom peihu pojavila u smelom zlatnom korsetu

Kritičari su požurili da na društvenim mrežama podele koliko su razočarani njenim izgledom, označivši odevnu kombinaciju koju je Margot ponela kao "neprikladnu za njenu građu". 

- Trebalo je da dominira na crvenom tepihu. Ovo nije čak ni za iznajmljivanje!

- Tako dosadan izgled...

- Razočarana sam. Očekivala sam epski izgled, a vidi ovo...

- Nikad mi neće biti jasno šta njena frizerka misli - bili su samo neki od komentara na odabir garderobe i frizure Margot Robi na dodeli Oskara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)