Zanimljivosti

BILI AJLIŠ KAO SREDNJOŠKOLKA, AMERIKA FERERA BLISTA U PINK HALJINI: Pop zvezda poslala važnu poruku (FOTO)

Prva muzičarka rođena u 21. veku koja je već osvojila Oskara nosila je bedž sa porukom za prekid sukoba u Izraelu i Gazi

10.03.2024 23:49

BILI AJLIŠ KAO SREDNJOŠKOLKA, AMERIKA FERERA BLISTA U PINK HALJINI: Pop zvezda poslala važnu poruku (FOTO)
AP/Richard Shotwell (INVL)/Tanjug

Uoči večerašnje 96. po redu dodele Oskara na crvenom tepihu vrvi od zvezda koje su se potrudile da svojim stajlinzima oduševe svet.

Amerika Ferera izgledala je zapanjujuće u ružičastoj svetlucavoj haljini. Mnogi su prokomentarisali da je odabirom toalete za dodelu Oskara odala počast svom filmu „Barbi“ koji je nominovan za najprestižniju filmsku nagradu.

Lepa glumica je u izboru za najbolju sporednu glumicu za ulogu u filmu koji je prošle godine punio bioskopske dvorane širom sveta.

- Osećam se kao najsrećnija osoba na svetu, pronašla sam način da živim svoj san. Radim ono što sam sanjala kao dete i ponosna sam na sebe. Ponosna sam što sam izdržala i ostala u tome, a danas je ostvarenje sna iz detinjstva - rekla je Ferera.

AP/Richard Shotwell (INVL)/Tanjug

Bili Ajliš pozirala je na crvenom tepihu sa Amerikom Fererom

 

Bili Ajliš, dobitnica Zlatnog globusa i Gremija i prva muzičarka rođena u 21. veku koja je već osvojila Oskara pojavila se na crvenom tepihu od glave do pete odevena u „šanel“. Bili je odabrala interesantnu belu košulju, crni ukrojeni sako, suknju od buklea, pepito klač torbicu, a na nogama je imala crne cipele sa kaišićima koje je iskombinovala sa belim dokolenicama.

Pop zvezda je na sako stavila crveni bedž "Umetnici za prekid vatre" koji predstavlja grupu koja traži od predsednika Džoa Bajdena i Kongresa Sjedinjenih Američkih Država da pozovu na hitnu deeskalaciju i prekid vatre u Gazi i Izraelu.

Tanjug/Richard Shotwell/Invision

Pop zvezda se opredelila za svedeniji stajling koji je opet izazvao veliku pažnju

 

Kamere su zabeležile njen srdačan susret sa glumicom iz filma „Barbie“. Obe umetnice pozirale su na crvenom tepihu, s nestrpljenjem iščekujući početak svečane ceremonije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)