Zanimljivosti

TAJNI RITUALI PRED VEČERAŠNJU DODELU OSKARA: Kim Kardašijan, Riz Viterspun i Eva Longorija otkrivaju svoje bjuti trikove! (FOTO)

Pripreme zvezda za najveću noć u Holivudu uveliko je počela.

10.03.2024 21:10

TAJNI RITUALI PRED VEČERAŠNJU DODELU OSKARA: Kim Kardašijan, Riz Viterspun i Eva Longorija otkrivaju svoje bjuti trikove! (FOTO)
Tanjug/AP

Dodela Oskara 2024. godine uveliko kuca na vrata, a zvezde i zvezdice su pohitale da se pripreme na, za njih najluđu noć u godini. Ove godine, 96. dodela Oskara će biti održana u poznatom Dolbi tetaru u Holivudu, a počeće oko ponoći po evropskom vremenu. 

Domaćin ovogodišnje ceremonije biće voditelj noćnog šoua Džimi Kimel. Najviše nominacija imaju filmovi "Barbi" i "Openhajmer", ali svi znaju da je do poslednjeg trenutka sve uvek neizvesno. Mnoge zvezde su požurile na razne tretmane kako bi na samoj dodeli Oskara zablistale na crvenom tepihu, a prva je na vreme krenula starleta Kim Kardašijan.

Instagram-kimkardashian

Kim Kardašijan u salonu na tretmanima lica

Kim Kardašijan je tako objavila fotografije na kojima se uslikala u salonu tokom tretmana lica, dok je njena majka Kris Džener takođe bila u salonu, ali frizerskom. Ona će definitivno imati odličnu frizuru, pošto se opredeila za Krisa Mekmilana, poznatog stilistu kose glumice Dženifer Aniston, a vidimo da su pripreme počele u 5 sati ujutru.

Instagram-krisjenner

Kris Džener isprobava novu frizuru

Glumica Eva Longorija usnimila se sa “jastučićima” ispod očiju kako bi se rešila podočnjaka, dok je nosila svetloplavi džemper u toplini svoga doma. 

 

 

Blanka Blanko, glumica iz filmova "Tale Of Tails" i "Eye For Eye", pripremala se za Oskare u svojoj kadi, vodeći računa o hidrataciji kose, dok je podelila golišave i fotografija sa svojim pratiocima.

 

 

Riz Viterspun je uslikana u hotelskoj sobi prepuštena sigurnim rukama šminkera i frizera koji je pripremaju za veliko veče.

Instagram-reesewitherspoon

Riz Viterspun šminkaju u hotelskoj sobi

Jedno je sigurnO. čeka nas veče glamura, uz očekivane nominacije, kao i kratke snimke sa crvenog tepiha koje svi najviše vole. Svi ljubitelji sedme umetnosti sa nestrpljenjem mogu da se smeste i uživaju.

U kategoriji najbolji film ove godine nominovani su:

  • Američka fikcija (American Fiction)
  • Anatomija pada (Anatomy of a Fall)
  • Barbi (Barbie)
  • Bartonova akademija (The Holdovers)
  • Ubistva pod cvetnim mesecom (Killers of the Flower Moon)
  • Maestro (Maestro)
  • Openhajmer (Oppenheimer)
  • Prošli životi (Past Lives)
  • Jadna stvorenja (Poor Things) 
  • Zona interesa (The Zone of Interest)

Za najbolje glumce nominovani su Bredli Kuper, Kolman Domingo, Pol Džijamati, Kilijan Marfi i Džefri Rajt. Sa druge strane, za najbolje glumice nominovane su Anet Bening, Lili Gledston, Sandra Hiler, Keri Maligan i Ema Stoun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)