Zanimljivosti

GOLIM HALJINAMA ŠOKIRALE SU NA DODELI OSKARA 2023: Koje poznate dame će ove godine mamiti uzdahe i poglede?

U noći između nedelje i ponedeljka počinje najveća filmska smotra.

09.03.2024 22:00

GOLIM HALJINAMA ŠOKIRALE SU NA DODELI OSKARA 2023: Koje poznate dame će ove godine mamiti uzdahe i poglede?
Profimedia

Dodela Oskara 2024, 96. po redu, biće organizovana u noći između nedelje i ponedeljka, 10/11. marta, u Dolbi teatru, u Los Anđelesu. Uveliko se spekuliše o tome koja filmska ostvarenja će biti nagrađena, a ko će biti zvezda crvenog tepiha.

Dok sitno brojimo do ove najveće filmske svečanosti, podsetimo se koje su to glavne teme bile na prošlogodišnjoj dodeli prestižnih nagra. Naime, Nakon zvanične ceremonije usledila je žurka za VIP zvanice, o kadrovima koji su na njoj zabeleženi pričalo se prethodnih godinu dana.

Kada su podeljeni Oskari i zvezde bila ispraćene aplauzima, nekoliko sati nakon toga usledila je gala svečanost na Beverli Hilsu. Kao po dogovoru, poznate dame došle su u toliko izazovnim izdanjima da se maltene svako ko ih je video zarumeneo. Popularne su bile takozvane gole haljine koje su ponele Emili Rajtakovski, Kijara, Alesandra Ambrosio, Hanter Šafer i mnoge druge. Neke su bile toliko smele da ispod ove toalete nisu imale ni donji veš i nisu se ni trudile da to sakriju od paparaca.

Profimedia

Stajlinzi sa dodele Oskara 2023. o kojima se pričalo

Atraktivna Emili Rajtakovski imala je srebrnu providnu haljinu ispod koje su se oslikavale gaćice u boji kože i gole grudi koje je ona ponosno pokazala. Hanter Šafer je sve iznenadila u dugoj beloj suknji veoma nisko sečenoj, dok je preko grudi imala dve male bele trake preko kojih je bilo samo jedno pero.

Kjara se pak nije mnogo više ustezala pa je paparacima i ostalim zvanicama žurke pokazala bujnu zadnjicu preko koje je imala samo mrežu koja je podsećala na haljinu. 

 

 

Model Alesandra Ambrosio rešila je da pokaže sve što ima i dokaže da nije uzaludno godinama bila "Viktorijin anđeo". Međutim, njeno izdanje nimalo nije bilo anđeosko.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)