Zanimljivosti

PAMELA ANDERSON NEPREPOZNATLJIVA BEZ ŠMINKE: Sin je molio da angažuje tim za glamur, ona je odbila - rezultat je zapanjujuć! (FOTO)

Od prošlog septembra slavna glumica odbija da angažuje stručnjake kad bi trebalo da se pojavi na velikim događajima

11.03.2024 09:23

PAMELA ANDERSON NEPREPOZNATLJIVA BEZ ŠMINKE: Sin je molio da angažuje tim za glamur, ona je odbila - rezultat je zapanjujuć! (FOTO)
Profimedia

Pamela Anderson (57) i njen 27-godišnji sin Brendon Tomas Li bili su u centru pažnje na partiju Vanity Fair posle dodele filmskih nagrada Oskar. Glumica se pojavila u dugoj cvetnoj haljini, sa raspuštenom neisfeniranom kosom i, u skladu sa njenim nedavnim javnim pojavljivanjima, bez trunke šminke. Uprkos nekonvencionalnom izgledu na crvenom tepihu, delovala je srećno i samouvereno dok se slikala pored svog sina.

Pamela je donela odluku da se pojavljuje bez šminke na javnim događajima. Ovaj trend je počeo kada je prisustvovala reviji mode na Nedelji mode u Parizu prošlog septembra. U intervjuu za CR Fashion Book izrazila je osećaj "slobode" tokom događaja i izjavila da je njen izbor bio namenjen da inspiriše druge devojke.

Profimedia

Zvezda "Čuvara plaže" odbija da angažuje frizere, stiliste i šminkere za dolazak na crveni tepih

U nedavnom intervjuu za Highsnobiety, Pamela je podelila interesantnu anegdotu o reakciji svojih sinova na njen novi stil. Otkrila je da su njeni sinovi bili "zgroženi" kada su saznali za njenu odluku da se odrekne glamura. Insistirali su da joj je potreban "tim za glamur" i stilista, ali je Pamela ostala čvrsta u svojoj odluci, potvrđujući svoju nezavisnost i samopouzdanje u sposobnost da se obuče bez ičije pomoći.

Profimedia

Pamela se na crvenom tepihu pojavila sa sinom Brendonom koji ju je uzalud molio da angažuje "tim za glamur"

Odbijanje Pamele Anderson da se prilagodi tradicionalnim standardima lepote izazvalo je diskusije u medijima i među njenim fanovima. Njen neizvinjavajući pristup prihvatanju prirodne lepote na događajima  koje prati ceo svet izaziva često rigidna očekivanja postavljena ženama u zabavnoj industriji. Samouvereno se pojavljujući bez šminke, ona šalje snažnu poruku o prihvatanju sebe i osnaživanju.

Njena neustrašivost u suprotstavljanju društvenim standardima lepote i dalje inspiriše i osnažuje druge da prihvate svoj autentični identitet. S druge strane, oni koji Pamelu pamte kao holivudsku divu duboko su razočarani i odbijaju da podrže njenu odluku da se pojavi na crvenom tepihu u izdanju u kom smo noćas imali prilike da je vidimo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)