Zanimljivosti

POJAVIO SE U HALJINI I SVE ZASENIO: Javnost oduševljena izgledom Judžina Li Janga na crvenom tepihu (VIDEO)

Američki multimedijalni umetnik južnokorejskih korena pojavio se na najprestižnijoj dodeli filmskih nagrada u zapanjujućoj crvenoj kreaciji koja je mnoge ostavila bez teksta.

11.03.2024 00:34

POJAVIO SE U HALJINI I SVE ZASENIO: Javnost oduševljena izgledom Judžina Li Janga na crvenom tepihu (VIDEO)
AP/John Locher (INVL)/Tanjug

Crveni tepih na dodeli Oskara 2024. izaziva jednako interesovanje kao i stajlinzi poznatih. Mada su mnogi glumci, režiseri i ljudi iz filmske industrije bili na meti budnog oka kritičara koji su jedva čekali da pronađu nekome neki propust, ili ga pak pohvale, svako se na svoj način potrudio da predstavi sebe. Iako smo navikli da glumce viđamo u smokingu ili skupocenim odelima, uvek je bilo onih koji su se izdvajali po nečemu drugačijem.

Američki glumac, režiser i producent Judžin Li Jang, koji ima južnokorejske korene, pokazao je jedno od zapaženijih i boljih izdanja na crvenom tepihu ove godine. On se potrudio da bude drugačiji od ostalih i u tome je nesumnjivo uspeo.

Ovaj 38-godišnji multimedijalni umetnik pojavio se u crvenoj haljini, dočaravši na taj način lik koji glumi u filmu "Nimona" koji je nominovan za najbolji animirani film. Glumac je prošetao pored novinara i fotoreportera pun samopouzdanja i očigledno veoma zadovoljan svojim izgledom. Dobro je održavao ravnotežu dok je pridržavao crvenu kreaciju koja nije bila u istoj nijansi kao i crveni tepih, zbog čega je zaradio dodatni plus. I na društvenim mrežama njegov stajling je dočekan sa odobravanjem.

 

@entertainmenttonight Eugene Lee Yang goes bold red at the 2024 #Oscars. 😍❤️ #eugeneleeyang ♬ Beautiful things and DLMD - nathaellabat

 

- Zapanjujući, divan izbor, u elementu!

- Ne postoji dan kada on nije bio "vau"!

- On je inače sjajan.

- Izgleda neverovatno! On sija - bili su neki od komentara.

Fanovi su na mreži komentarisali da su njegovi stajlinzi i gotovo sva izdanja vredna pohvale. Ipak, kako to obično biva, među komentatorima je bilo i onih koji smatraju da ovakve kreacije, kakav god povod da je u pitanju, nisu primerene za muškarce.

Judžin Li Jang se pojavljuje u animiranom filmu "Nimona" koji je premijerno prikazan 23. juna prošle godine. Radnja se vrti oko viteza kojem su podmetnuli zločin, a on udružuje snage sa tinejdžerkom metamorfom kako bi dokazao da je nevin. Film je dobio pozitivne kritike i nominovan je za Filmsku nagradu po izboru kritičara, nagradu Eni i Oskara.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Posmatrac5

25.03.2024 12:37

Boze spasi nas