Zanimljivosti

BREDLI KUPER NA DODELI OSKARA OPET SA MAMOM: Điđi Hadid izvisila, Glorija držala slavnog sina za ruku (FOTO)

Iako se očekivalo da će se slavni holivudski zavodnik pojaviti sa devojkom Điđi Hadid i tako potvrditi da su zajedno, to se nije desilo

11.03.2024 01:25

BREDLI KUPER NA DODELI OSKARA OPET SA MAMOM: Điđi Hadid izvisila, Glorija držala slavnog sina za ruku (FOTO)
AP/Ashley Landis (INVL)/Tanjug

Glumac Bredli Kuper, nominovan za Oskara, ove je godine došao je na dodelu najprestižnije filmske nagrade zajedno sa svojom majkom Glorijom Kampano.

Iako se očekivalo da će se Bredli na crvenom tepihu pojaviti sa svojom devojkom, manekenkom Điđi Hadid, on je odabarao da voljenoj majci po ko zna koji put dokaže koliko mu znači. Ovo nije prvi put da se Kuper pojavio na crvenom tepihu sa majkom, naprotiv. Bredli se trudi da bude u društvu majke kad god mu se ukaže prilika i da pozira sa njom.

AP/Jordan Strauss (INVL)/Tanjug

Bredli Kuper se po ko zna koji put pojavio na crvenom tepihu sa majkom

Šuškalo se da će baš na 96. dodeli filmskih nagrada Oskar slavni glumac i njegova devojka ozvaničiti vezu, ali je i ovoga puta njegova majka odnela pobedu.

Bredli se pojavio u crnom odelu i beloj košulji, dok je njegova pratilja odabrala crnu haljinu do poda, avijatičarske naočare i crnu jaknu.

I dok je bio u braku sa top modelom Irinom Šajk, slavni holivudski zavodnik nije se odvajao od majke. Mnogi su uvereni da je upravo ona krivac za krah njegovih ljubavnih veza, jer voli da daje savete sinu, a svaku novu devojku mora dobro da proceni i odluči da li je ona pravi izbor za njenog mezimca.

AP/John Locher (INVL)/Tanjug

Zbog velike privrženosti prema majci, u holivudskim krugovima Bredlija nazivaju "maminim sinom"

Điđi i Bredli započeli su vezu prošle godine, ali do sada nisu obelodanili da su u ljubavi. Paparaci su ih u više navrata uslikali zajedno, pa se očekivalo da će se baš na crvenom tepihu u Los Anđelesu golupčići pojaviti ruku pod ruku. Ipak, mama koja se svojevremeno bavila novinarstvom je i ovog puta na delu dokazala da je ona najvažnija žena u životu glumačke zvezde.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)