Zanimljivosti

IVA ŠTRLJIĆ PROGOVORILA O PARTNERU I ULOZI STRIPTIZETE: "Nisam verovala da mi se to dešava", pa je otkrila više o napadima na mrežama

Novi intervju glumice možete da pogledate na Youtube kanalu Srećna.

17.10.2024 19:30

IVA ŠTRLJIĆ PROGOVORILA O PARTNERU I ULOZI STRIPTIZETE: "Nisam verovala da mi se to dešava", pa je otkrila više o napadima na mrežama
Misha Obradovic

Glumica Iva Štrljić je već dugi niz godina na javnoj sceni i vrlo je popularna i voljena. Iza sebe je imala glumačku podlogu, oca i glumca Milana Štrljića koji je javnosti dobro poznat. Ipak, kako je rekla, ona se kroz život sama borila i uspela je samo zahvaljujući sebi da se izbori i bude tu gde je danas. Za sebe kaže da nije isfolirana, da ne manipuliše, a da joj je uveče "glava mirna" jer zna da tokom dana nikoga nije lagala.

Misha Obradovic

Iva Štrljić otkrila malo poznate detalje o sebi u intervju za Srećnu Republiku

Danas, jedna od njenih zapaženijih uloga takođe je Dijana Erski iz serije "Igra sudbine". Govorila je i o manje lepim trenucima u životu, narušenom zdravlju i terapiji koju pije od 16. godine, ali i zašto bi više volela da njeno dete bude razmaženo.

U intervjuu za Srećnu Republiku otkrila je neke do sada nepoznate detalje, ali i lepe priče i anegdote o serijama po kojima je postala poznata. Jedna od njenih zapaženijih uloga je bila u seriji "Bela lađa" gde je imala legendarnu scenu sa Srećkom Šojićem odnosno Lanetom Gutovićem, a tada je nastala i ona čuvena replika "Ti maco malo manje da šikaš".

U emotivnom delu intervjua govorila je o odnosu sa ocem Milanom, a ostala je dosledna sebi - surovo iskrena.

- To me jeste očvrsnulo, ali da me pitate da li bih volela da na isti način bude očvrsnuto moje dete, posebno žensko, rekla bih ni slučajno, zato što sam ja spremnija za razne okolnosti koje su me dočekale i koje me čekaju zato što sam znala da ne mogu da se oslonim na roditeljsku bazu. Toga sam bila svesna i borila sam se sama. Sa strane osamostaljivanja i čeličnog odnosa prema životu i toga da moraš da naučiš da u životu ne postoji gelender na koji možeš da se prihvatiš nego da moraš da ideš sam, to je možda dobro za neku spremnost, borbenost, hrabrost u životu, ali sa druge strane, ako ste devojčica i posle toga devojka zašto biste bili spremni na sve to - deo je njene emotivne ispovesti za Srećnu Republiku.

Takođe, Iva je otkrila zašto se ne druži privatno sa kolegama sa posla, ali je takođe ispričala kakvi muškarci su njen tip i šta za nju znači brak. 

Iako neosporno izgleda fantastično tvrdi da je nekada na meti negativnih komentara, a da iza njih najčešće stoje žene.

- Ima dosta komentara koji nisu pristojni. Stavila sam snimak gde hodam ulicom, nema ništa samo hodam, a ispod su takvi komentari da ne možete da poverujete da neko tako nešto neko može da pomisli i napiše, a ono što je zabrinjavajuće kada govorimo o podršci žena prema ženama o kojoj se toliko priča, najgore komentare pišu žene drugim ženama, to je potresno i dirvljivo, ne meni, ja ih ranije nisam brisala, sada to radim, jer zašto bi neko na mom Instagramu pisao šta hoće, a ja to ne radim drugima - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)