Zanimljivosti

CRVENA HALJINA I DEKOLTE DO PUPKA U DEČJOJ BOLNICI! Megan Markl zaprepastila svet "Kako te nije sramota, to ne priliči vojvotkinji"! (FOTO)

Supruga britanskog princa Harija na događaju se pojavila bez brushaltera i sama, pa je dodatno podgrejala priče o problemima u braku.

06.10.2024 10:38

CRVENA HALJINA I DEKOLTE DO PUPKA U DEČJOJ BOLNICI! Megan Markl zaprepastila svet "Kako te nije sramota, to ne priliči vojvotkinji"! (FOTO)
Credit: CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Supruga princa Harija i bivša glumica, Megan Markl (43), pojavila se u glamuroznoj crvenoj haljini dubokog dekoltea i još dubljeg šlica sa potpisom Karoline Herere. I sve bi to bilo u redu da se vojvotkinja od Saseksa ovako obučena nije pojavila na humanitarnoj večeri u Dečjoj bolnici u Los Anđelesu. 

Sve oči su bile uprte u Megan, a mnogi su se pitali da li će njene grudi ispasti kroz dekolte do pupka, dok je šlic sevao do polovine butina otkrivajući više nego što bi trebalo. 

Kako piše britanski Daily Mail, Megan se zaista potrudila da privuče pažnju, pri čemu je sve vreme bila ljubazna s gostima, posebno s decom. U jednom trenutku obratila sed dečaku koji je bio u majčinom naručju.

- Zašto nisi još u krevetu, prošlo je vreme za spavanje?! - rekla je Megan obraćajući se detetu, a potom upitala njegovu majku:

Koliko imaju godina? Oh, skoro kao i naša deca - tri i pet - uz smešak je dodala vojvotkinja.

Megan je na svečanost došla bez supruga, princa Harija, a društvo joj je pravila prijateljica Keli Meki. Iako ovo nije bio prvi put da je Marklova obukla ovu jarkocrvenu haljinu, britanski tabloidi nisu propustili priliku da naglase kako je toaleta potpuno neprimerena za dolazak u Dečju bolicu, a posebno za nekog s titulom britanske monarhije.

Vest o pojavljivanju vojvotkinje od Saseksa u izazovnoj crvenoj haljini u dečjoj bolnici preneli su svi mediji na Ostrvu, a besni Britanci ostavili su ispod tekstova brojne komentare, nimalo prijatne za Megan.

- Gledam i ne verujem sopstvenim očima? Da li je moguće da je ovo obukla za odlazak u Dečju bolnicu?

- Ona kao da nema ni stida, ni srama. Smatra da joj to što je Amerikanka daje pravo da se ponaša kako joj padne napamet.

- Kako te nije sramota?! Takvo ponašanje ne priliči vojvotkinji, sve nas brukaš - bili su samo neki od komentara na najnoviji "ispad" vojvotkinje od Saseksa.

Inače, izostanak princa Harija sa humanitarne večeri britanski tabloidi tumače kao još jedan dokaz ozbiljnih problema u braku poznatog para. Naime, Hari i Megan nisu viđeni zajedno više od tri nedelje, uključujući i njegov rođendan koji je on proveo na planinarenju sa prijateljima, a ne sa Megan i decom. 

Kako se čini, slavni par sve više provodi vremena odvojeno i vode život svako za sebe. Kuda će ih to odvesti i da li su zaista na korak od razvoda, kako se piše, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)