Zanimljivosti

PRINC HARI GREBE NA VRATA, HOĆE DA SE VRATI PORODICI: Megan je užasna prema njemu, a on krišom zove prijatelje

Izvor otkriva šta to Megan ne želi da javnost sazna.

13.09.2024 12:32

PRINC HARI GREBE NA VRATA, HOĆE DA SE VRATI PORODICI: Megan je užasna prema njemu, a on krišom zove prijatelje
Taidgh Barron / Zuma Press / Profimedia

Britanska kraljevska biografkinja Anđela Levin otkrila je da se princ Hari oseća usamljeno i marginalizovano u braku sa Megan Markl, te da navodno planira da obnovi svoju narušenu vezu sa članovima kraljevske porodice i starim prijateljima. Prema Levin, Hari je već neko vreme izolovan, a način na koji se Megan ponaša prema njemu dodatno pogoršava njegov osećaj osamljenosti.

Snimci sa njihove nedavne zvanične posete Kolumbiji samo su potvrdili ove tvrdnje. Na gotovo svim video-snimcima sa putovanja, princ Hari izgleda odsutno i nezainteresovano, dok Megan dominira u pažnji, ne samo tokom boravka u Kolumbiji već i u svakodnevnom životu.

- Moglo bi se reći da Hari nije čak ni "rezerva" za svoju ženu. On je gotovo zanemaren. Megan se prema njemu ponaša užasno. Ako pogledate njihove snimke iz Kolumbije i Afrike, on je potpuno gutrnut u stranu, izjavila je Levin.

AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Megan Markl i princ Hari

Anđela Levin dalje navodi da princ Hari pokušava da se ponovo poveže sa starim prijateljima u nadi da će se približiti članovima kraljevske porodice:

- Bila sam potpuno zapanjena kada sam saznala da Hari kontaktira svoje stare prijatelje kako bi se vratio porodici. Prema dobro obaveštenim izvorima, Hari ne planira da ostane dugo u Kaliforniji; ako sve bude po planu, želi da se što pre vrati svom starom životu u Ujedinjenom Kraljevstvu, prenosi Story.hr.

Podsećamo, princ Hari, njegova supruga Megan i sin Arči napustili su Veliku Britaniju početkom 2020. godine. Nakon preseljenja u Kanadu, a zatim i u Ameriku tokom pandemije, porodica je sada upotpunjena dolaskom devojčice Lilibet Dajane.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)