Zanimljivosti

PRINC HARI NE IDE NA SAHRANU UJAKA, PA UŽIVA NA PUTOVANJU S MEGAN: "Ovi osmesi su tako lažni, šta glume oni?"

Mnogi osuđuju njihove putešestvije jer smatraju da je kampanja za popularnost.

16.08.2024 10:28

PRINC HARI NE IDE NA SAHRANU UJAKA, PA UŽIVA NA PUTOVANJU S MEGAN: "Ovi osmesi su tako lažni, šta glume oni?"
AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ozareni princ Hari i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl uživali su u živopisnoj predstavi kolumbijskih narodnih plesača tokom drugog dana njihove turneje po Latinskoj Americi. Ova poseta je deo njihovog četvorodnevnog putovanja kroz Kolumbiju, a događaj je održan u Nacionalnom centru umetnosti Delija Zapata u Bogoti.

Par je bio fasciniran spektaklom "Poljubac kolibrija", koji je prikazivao bogatstvo kolumbijske kulture i umetnosti.

AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Megan Markl i princ Hari u Kolumbiji

Megan je oduševljeno tapkala prstima na nogama i razgovarala sa potpredsednicom Fransijom Markes, dok su se njenim pažljivim okom divili kostimima, uključujući raznobojne pernate ukrase za glavu. Hari je sa interesovanjem posmatrao detalje odeće i ukrase, dok su neki od izvođača čak naslikali Union Jack-ove na svojim licima.

Na kraju predstave, princ Hari i Megan su se obratili plesačima, pohvalili njihove kostime i izrazili oduševljenje. Vojvoda je posebno istakao:

- Ovi kostimi su neverovatni.

Par je promenio garderobu za ovu priliku, odlučivši se za svetlije tonove u odnosu na tamnu i mornarsku odeću koju su nosili prilikom dolaska u Kolumbiju.

U prvom danu svoje posete, Hari i Megan su posetili javnu školu Centro Nacional Cultura Popular u centru Bogote, gde su se susreli sa učenicima i razgovarali o izazovima tehnoloških promena. Vojvotkinja je demonstrirala svoje španske veštine, dok je princ govorio o važnosti društvene kohezije i pretnjama koje lažne vesti mogu da naprave, uključujući komentare o nedavnom napadu u Sautportu.

Ipak, iako se dosta govorilo o medijima i društvenim mrežama kao prostoru za komunikaciju, mnogi na internetu nisu bili tako nežni prema njima. 

- Šta glume oni? Previše su fejk...

- Ovi osmesi su tako lažni, trude se da sve izgleda super, ali ne deluje tako.

- Neka ih, oboje su srećniji otkako nemaju kontakt s kraljevskom porodicom, odrbanio ih je neko. 

Naime, tokom posete, par je bio počašćen i poklonom – neodređenim ličnim darom – koji su poklonili potpredsednici Markes i njenom partneru Rafaelu Jerniju Pinilu, uz tradicionalni kolumbijski hleb od sira, pan de bono. Megan je nosila tamnoplavo letnje odelo Veronica Beard, a Hari je odabrao elegantno tamno odelo za ovu priliku.

Njihov raspored za preostale dane u Kolumbiji je ispunjen brojnim događajima, uključujući posete lokalnim institucijama i zajednicama. Ova turneja je drugi kvazi-kraljevski angažman para ove godine, nakon putovanja u Nigeriju. Ovo sve dolazi nakon vesti da princ Hari neće prisustvovati sahrani svog ujaka

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)