Horoskop Ovi horoskopski znaci deluju hladno kao čelik, a zapravo vas vole više nego što možete da zamislite 09:01
Brak i veze Godinama slušam razloge za PREVARU - i najčešći nije ono što mislite, tvrdi terapeut 16:01
Ispovesti Sam mi je priznao, a sve vreme sam osećala: Moj dečko je imao AFERU sa muškarcem, ovako sam shvatila 11:05
Ispovesti IZBACILA sam ga iz stana: Došao je po stvari, a onda mi je rekao da sam prelepa, strasno poljubio i poveo u KREVET 21:15
Strast Koliko puta nedeljno muškarci treba da imaju INTIMNE ODNOSE da bi smanjili rizik od INFARKTA? 19:01
Strast Satima sam se spremala za INTIMAN ODNOS sa dečkom, ali ono što je radio tokom noći potpuno me je slomilo 22:15
Ispovesti Stalno sam se svađao sa komšijom, a onda sam pozvao njegovu ŽENU kod sebe: TRI dana sve se treslo i žestoko sam mu se OSVETIO 22:20
Horoskop Ovi horoskopski znaci "PADAJU" na starije partnere: Dok drugi traže varnice, oni traže PLAMEN koji traje 09:01
Ispovesti Dečko i ja smo bili intimni u bioskopu, a kad sam videla da nas gledaju – rešila sam da im pružim nešto što NEĆE ZABORAVITI 22:30
Brak i veze Muškarci, ako nađete ženu sa OVIM vrlinama, ni u ludilu ne smete da je pustite da ode iz vašeg života! 21:45