Brak i veze SUPRUGA JE HITNO OTIŠLA U BOLNICU, A JA SAM JE PREVARIO! Kad sam video njenu poruku srce mi se ZALEDILO! 21:20
Kuce VOJNIČKOG PSA SU ODVOJILI OD NJEGOVOG OMILJENOG VOJNIKA - nakon dve godine čuo je njegov glas! Ovaj snimak kida dušu (VIDEO) 19:50
Brak i veze MISLILI SU DA ZNAJU SVE JEDNO O DRUGOM, a kad se pojavila slika iz detinjstva ona je pala od šoka! Mladić se uhvatio za glavu u neverici! (FOTO) 18:30
Brak i veze HTELA JE DA SE UBIJE, SELA JE NA ŠINE I ČEKALA: Ova priča ledi krv u žilama, voz se ubrzo pojavio... (FOTO) 12:50
Horoskop TRI ZNAKA HOROSKOPA 4. NOVEMBRA ČEKA MAGIJA! Pored Vodolija, ovaj mesec će obožavati i ONI 09:01
Brak i veze PRE ŠEST GODINA ON JE UKRAO SRCE DRAGANE KOSJERINE: Ovo je stomatolog Bojan sa kojim je voditeljka imala venčanje iz snova (FOTO) 07:31
Ispovesti IZAŠLA SAM SA 50 MOMAKA DOK NISAM NAŠLA ONO ŠTO SAM TRAŽILA: A sada mi kod njega smeta JEDNO 20:30
Zanimljivosti SLAVNI HOLIVUDSKI PAR RASKINUO NAKON VERIDBE: Kada je glumica zavela omiljenog neženju, javnost je bila šokirana, a sada je KRAJ! 11:45
Brak i veze 8 GODINA SAM U VEZI I UPRAVO SAM SAZNALA NEŠTO JEZIVO O SVOM PARTNERU: Pronašla sam njegovu krštenicu, jedan detalj iz nje mi je uništio život! 16:01
Strast SUPRUGA MI JE REKLA DA NAĐEM LJUBAVNICU, A ONDA JE PRIZNALA ŠTA 20 GODINA KRIJE OD MENE: Još se nisam oporavio od šoka! 23:01
Zanimljivosti ZAVELA GA JE ZBOG NOVCA, PA SE NA KRAJU STVARNO ZALJUBILA: Glumica smuvala atraktivnog kolegu, ne pušta ga već deceniju 07:31