Lifestyle

PRVO ME JE PREBIO, A ONDA MI JE STIGAO ŠOKANTAN POKLON: Jezivi snimak obišao je svet, ono što je žena pokazala u kameru izaziva mučninu! (VIDEO)

Video-zapis koji je objavljen na jednoj Instagram stranici izazvao je brojne kontroverze.

23.10.2024 10:43

PRVO ME JE PREBIO, A ONDA MI JE STIGAO ŠOKANTAN POKLON: Jezivi snimak obišao je svet, ono što je žena pokazala u kameru izaziva mučninu! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/officialbiesloaded

Gospođa priča kako ju je muž iznenadio nakon batina, počinje priča na jednom Instagram nalogu, na kom se našao video-zapis žene u vidno lošem stanju, kako leži u krevetu i u najkrupnijem mogućem planu snima modrice i ogrebotine po svom licu.

Sudeći po komentarima i reakcijama ispod videa, mnogi korisnici popularne društvene mreže su ostali zatečeni onim što vide i više puta su se vraćali da pročitaju rečenicu da bi se uverili da su dobro razumeli.  Naime, na pomenutom Instagram nalogu, na kom je podeljen sporni snimak žene, povela se polemika o ženi koja se snimala nakon što ju je, kako je sama istakla, partner tukao. Zbog osetljivosti sadržaja na stranici je navedeno kako administratori naloga ni u kom slučaju ne podržavaju nasilje i objavljivanje snimka ne treba shvatiti kao vid promocije, već ozbiljnog upozorenja. 

Na upitnom video-snimku može se primetiti žena koja maše ključem automobila. I to ne bi bilo uopšte problematično da preko videa ne stoji ispis da je to (automobil, prim. aut.) poklon izvinjenja od muža nakon što ju je prebio.

- Moj muškarac me je prebio, ali mi je kupio automobil da mi kaže izvini - piše na videu koji je navodno ova žena podelila. 

Video je podeljen na mrežama, a u mnogima je, potpuno očekivano, izazvao bes. Bilo je onih koji su tvrdili da je ovo očajnički pokušaj žene da privuče pažnju na društvenim mrežama, ali i da je sramno da se na taj način prikazuje navodno zlostavljanje jer, ukoliko se nije dogodilo, već je priča samo iskorišćena za promottivne stvrhe, na taj način "se vređaju prave žrtve porodičnog nasilja".

Mnogi korisnici su istakli da snimak mora da je na neki način lažiran, odnosno da devojka sa snimka to uopšte nije napisala, već da je neko dodao taj natpis preko videa.

Ispod snimka koji je podeljen nizali su se komentari zaprepšćenih ljudi.

- Sigurno si gladna pažnje, pa lažeš na ovaj najjadniji način i pričaš o zlostavljanju.

- Ljudi će učiniti sve za lajkove.

- Vidi se da je to stari automobil.

- Ne znam šta da mislim o ovome.

- Povraća mi se od ove priče, šta god da je posredi.  

- Ovo je užas - samo su neki od komentara ispod videa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)