Lifestyle

ŽENA MU JE U SNU ODSEKLA POLNI ORGAN I BACILA GA KROZ PROZOR! Godinama kasnije je ispričao celu priču i šta je osetio KOBNE NOĆI! (FOTO)

Muškarac se prisetio šta je doživeo 1993. godine, a ona je kasnije oslobođena optužbe.

15.10.2024 21:25

ŽENA MU JE U SNU ODSEKLA POLNI ORGAN I BACILA GA KROZ PROZOR! Godinama kasnije je ispričao celu priču i šta je osetio KOBNE NOĆI! (FOTO)
Schutterstock

Džon Bobit je muškarac koji je prošao kroz najgoru noćnu moru kada se 1993. godine usred noći probudio u agoniji i neshvatljivim bolovima nakon što mu je odsečen polni organ. 

Džon i Lorena Bobit upoznali su se 1988. na balu oficira marinaca dok je on bio u vojsci, i odmah su se dopali jedno drugom. Par se venčao već sledeće godine, jer je njoj istekla viza. Međutim, stvari su počele da se komplikuju veoma brto nakon što su se skrasili u Virdžiniji 1991. nakon što je Džon otpušten iz vojske. Borio se da nađe posao, dok je Lorena bila dadilja detetu vlasnice jednog lokalnog kozmetičkog salona.

Džon se 2019. u intervjuu za ABC News prisetio da su se svađali oko svega, dok je tokom medijske ispovesti za istu kuću 1993. Lorena tvrdila da ju je Džon udario samo mesec dana nakon što su stupili brak. S drug strane, on je godinama kasnije američkoj javnosti otkrio da ju je on samo kontrolisao jer je bila nasilna, naglasivši da ga je često tukla kada je bila uznemirena.

Schutterstock

Džon Bobit ispovest o ženi

Nakon što je zatrudnela, Lorena je bila oduševljena, ali je Džon predložio da sačekaju jer nisu bili spremni. Ona je zbog toga pobacila jer je mislila da će je on ostaviti ako to ne učini. Njihove svađe su eskalirale, a kasnije je pred sudom penzionisani policajac Kim Čin potvrdio da jue iz tog perioda bilo pritužbi na nasilje u porodici.

Osim toga, Lorena je navodila da ju je Džon prisiljavao na intiman odnos i silovao je više puta, tvrdeći preko advokata Blera Hauarda da je bio uzbuđen ukoliko je tokom odnosa bilo nasilja. On je, međutim, sve to poricao. Džon je ubrzo tražio razvod i tvrdio je da ga je tada još zvanična supruga molila da ostanu zajedno. Do tačke ključanja je došlo u noći 22. juna 1993. kada je Džon izašao s prijateljem Robertom Džonstonom i napio se. Lorena je kasnije govorila kako ju je muž te noći silovao, dok se on branio rečima da je ona bila ta koja je potencirala intiman odnos. Ubrzo je zaspao i, kako je kasnije rekao, nije imao pojma šta se dalje dešava.  

A ispostavilo se da je Lorena otišla u kuhinju po vodu, a zatim se u sobu vratila s nožem u ruci i potom mužu odsekla polni organ.

Schutterstock

Ovo je muškarac kom je žena odsekla polni organ i bacila kroz prozor

Džon kaže da je spavao kada mu je žena odsekla penis i objasnio je šta je prvo uradio kada se probudio u agoniji. 

- Ustao sam i krvario. Pomislio sam da sam u horor filmu - rekao je on.

Lorena je pobegla, a polni organ je bacila kroz prozor. Džona je njegov prijatelj odveo u bolnicu, a policija je našla polni organ i stavila ga u led. Hirurg je posle devet i po sati operacije uspeo da ga pričvrsti za Džonovo telo.

Lorena je uhapšena i optužena za ranjavanje i pretila joj je kazna do 20 godina zatvora, ali ona se izjasnila da nije kriva zbog privremenog ludila. Džon je takođe uhapšen i optužen za seksualni napad u braku na osnovu Lorenine tvrdnje da ju je silovao, ali se, takođe, izjasnio da nije kriv.

Nakon što je oslobođen u novembru 1993. godine, Džon je bio svedok na suđenju svojoj bivšoj ženi i imao je problema da odgovara na pitanja o porodičnom zlostavljanju. Sledeće godine porota je nju proglasila nevinom zbog privremene neuračunljivosti, a naloženo joj je da provede pet nedelja u mentalnoj bolnici, piše "Ladbible".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)