Lifestyle

POLJUBIO DEVOJKU, A ONO ŠTO JE URADIO SA NJENOM DRUGARICOM NJOJ ISPRED NOSA JE NEČUVENO: Snimak od kog bole oči (VIDEO)

Obišao društvene mreže.

24.07.2024 12:10

POLJUBIO DEVOJKU, A ONO ŠTO JE URADIO SA NJENOM DRUGARICOM NJOJ ISPRED NOSA JE NEČUVENO: Snimak od kog bole oči (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ laurin_witschel

Tatu majstor  i personalni trener Laurin Vitsel bavi se i ragbijem, a od skoro je zbog jednog videa i zvezda društvene mreže TikTok. Ovaj sportista uspeo je da zbog jednog običnog videa prikupi čak više od 11 miliona pregleda, a samo zbog onoga što je možda slučajno, a možda i namerno uradio. Nakon jedne utakmice on je prišao da se javi devojci koju je poljubio u usta. Očigledno, sa njom je u vezi. Na snimku koji je i sam objavio prvo prikazuje momenat gde ljubi devojku, a onda i drugi deo videa, a to je ono što je nama promaklo.

Kada je prišao da je poljubi, usputno se javio i njenoj drugarici, te je uhvatio za ruku kao znak pozdrava. Takođe, nije precizirano da li je to drugarica njegove devojke ili samo fan, ali je bilo čudno što je pružila tako ruku odjednom, a on je prihvatio. Ta scena je izgledala malo smešno jer je u istom momentu ljubio devojku dok je drugu držao za ruke. Sigurno, njegovoj devojci se ovaj video nije učinio smešnim. Mnogi su ovo protumačili kao signal i misle da nešto ima između neimenovane devojke i sportiste. Svakako on je sam objavio ovaj video kao šalu zbog onoga što je snimljeno.

@laurin_witschel sorrryyyy🥲 @Sina <3 @Lara Kaminski #foryou #fy ♬ Oh No - Kreepa

Ljudi su komentarisali.

- Lud si!


- Samo me zanima zašto je ona pružila ruku?

- Dečko nije hteo da je pusti!

- On možda nije primetio, ali devojko, zašto ga ti držiš?

- Činjenica da te drži za ruku i ne pušta je malo luda.

- Ne znam da li sam toksična, ali ovo ne bih dozvolila - bili su samo neki od komentara ispod videa koji je objavljen na TikToku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)