Lifestyle

BILA JE PARALIZOVANA, PA USTADE IZ KOLICA DA ZAGRLI NJU: Nikad joj ovo neće zaboraviti, scena tera suze na oči (VIDEO)

Snimak iznenađenja i lepih vesti sakupio je 3,6 miliona sviđanja na TikToku.

23.07.2024 13:45

BILA JE PARALIZOVANA, PA USTADE IZ KOLICA DA ZAGRLI NJU: Nikad joj ovo neće zaboraviti, scena tera suze na oči (VIDEO)
Printscreen/TikTok/_positive.core_

Humani gestovi i lepe vesti nas ne koštaju ništa, ali svakako nekome mogu da ulepšaju dan. To dokazuje i jedan snimak, koji je postao viralan an društvenim mrežama, pokazujući kakve pozitivne reakcije možemo izazvati kod drugih nekim lepim iznenađenjem.

U snimku koji kruži TikTokom prikazani su neki momenti koji su određenim osobama izmamile osmeh na lice. U prvom delu snimka vidi se kako je nekada paralizovana devojka koja se izlečila, svratila u bolnicu kako bi pozdravila osoblje, posebno medicinsku sestru koja je vodila brigu o njoj. Žena je vrlo emotivno dočekala susret, srdačno zagrlivši devojku i zahvalivši se Bogu što ponovo hoda.

U drugom delu snimka, jedan muškarac je posebno pobrao simpatije svojom emotivnom reakcijom kada je saznao da uskoro postaje deda. Dok je preko kamere razgovarao sa svojim sinom saznao je lepu vest, a onda je ponovivši za njim nekoliko puta pitanje "Postaću deda?" euforično dočekao to, sklonivši slušalice da bi potom ustao i zagrlio svoju suprugu koja je sedela pored njega.

Treći najemotivniji deo snimka prikazuje trudnicu koja dobija napojnicu u jednom restoranu od galantnog muškarca koji želi da joj pomogne. Pošto joj je dao 1.300 dolara, zamolio ju je da 300 dolara podeli svojim kolegama kuvarima i da 1.000 zadrži za sebe. Žena se rasplakala, zahvalila mu se, a onda ga je i zagrlila.

Snimak divnih gestova i iznenađenja naišao je na pozitivne reakcije na TikToku.

- Nikada ne preskačite motivacione snimke.

- Ovi snimci mi iz nekog razloga vraćaju sreću i nadu.

- Ali poslednji snimak!

- Želimo ovakva dobročinstva i u realnom životu - bili su neki od komentara.

Ovi snimci ostavili su na korisnike mreže snažan utisak, a većina je priznala da im ovakvi snimci i gestovi pojedinih ljudi koje rade za druge, vraćaju nadu u to da smo i dlje okruženi dobrim ljudima. Dok je za neke reakcija medicinske sestre bila kako su rekli "sve", drugima je deda izmamio suze, priznavši da su to male stvari koje starije ljude čine srećnim. Na kraju i pomoć nekome u vidu finansija kao što je to uradio gost tog restorana, za mnoge je pravi primer da treba oslušnuti kome je pomoć u našoj okolini potrebna i pomoći koliko god smo u mogućnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)