Telo

POKAZALA KAKO JOJ TELO IZGLEDA 7 NEDELJA POSLE POROĐAJA! Ova mama je oduševila svet!

Sara Tilsi pokazala je na koji način je svoju liniju nakon porođaja dovela u formu, iako priznaje da joj je stomak i dalje opušten i mekan.

13.05.2022 16:00

POKAZALA KAKO JOJ TELO IZGLEDA 7 NEDELJA POSLE POROĐAJA! Ova mama je oduševila svet!
Printscreen/Instagram/Sarah s day

Većina žena će se požaliti da nakon porođaja nisu uspele da dovedu liniju u top formu, što je i opravdano s obzirom na to da telo tokom trudnoće i porođaja doživljava niz transformacija i treba mu vremena da se vrati u prethodno stanje, i to ako imate sreće.

Mnogi žele da se to desi što pre i na sve načine pokušavaju da vrate svoju staru figuru. Jednoj mami po imenu Sara Tilsi je to pošlo za rukom i ona je za kratko vreme nakon porođaja vratila svoju fit liniju.

Na svom jutjub kanalu na kojem objavljuje vlogove, ta majka je podelila, između ostalog, i snimak sa svog porođaja.

Sara je majka dvoje dece, a drugo dete Malakai Koa dobila je 14. marta ove godine. Budući da vodi računa o izgledu i zdravlju, Sara se odlučila na prvi trening samo 7 nedelja nakon porođaja. Na Instagram profilu po imenu Sarin dan, podelila je video o tome kako izgleda nakon odrađenog treninga za donji deo tela koji je radila. Kako je rekla, trening je bio spor i kontrolisan i radila je klasične čučnjeve, iskorake i mrtvo dizanje telesne težine.

Sara je pozirala u videu pokazujući kako se može drugačije percipirati telo pod svetlošću i određenim efektima i u pozama. Sve to utiče, kako je rekla, da izgledate zategnuto, iako je njen stomak još mek i opušten. To je, naravno, i očekivano 7 nedelja nakon porođaja.

Međutim, Sara ističe da i dalje nastavlja da trenira jer joj prijaju treninzi i nakon njih se oseća raspoloženije i smirenije.

Ona, inače, vodi veoma dinamičan život ako je sudeći po fotografijama koje objavljuje. Sa svojom porodicom stiže sve - od svakodnevnih obaveza do putovanja na kojima vodi dvomesečnu bebu, ali stiže čak i da vežba i brine o svom telu, što je za svaku pohvalu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)