Telo

BIVŠA "BOGA OBRVA" NAPRAVILA NEPRISTOJNU POZU NASRED RESTORANA, ISPALO SVE: Grudi jedva obuzdala, haljina sama spada

Srpska influenserka važi za jednu od atraktivnijih na našoj javnoj sceni.

08.09.2024 22:30

BIVŠA "BOGA OBRVA" NAPRAVILA NEPRISTOJNU POZU NASRED RESTORANA, ISPALO SVE: Grudi jedva obuzdala, haljina sama spada
Printscreen/Instagram/tackasta_mara

Srpska influenserka Ivana Slipčević poznatija kao Tačkasta Mara bila je do nedavno u vezi sa biznismenom Brankom Babićem koga mnogi zovu “Bog obrva”. Njihova veza, zbog stalnog objavljivanja detalja na njihovim mrežama, naišla je na zainteresovanost javnosti. Oni su prikazivali kako uživaju sami na odmoru, ali i kako zajedno sa njenom i njegovom decom slave Vaskrs. Posle nekoliko meseci veze, par je odlučio da se raziđe. Obrisali su sve zajedničke fotografije, a i otpratili jedno drugo sa društvene mreže Instagram.

Oboje su nastavili dalje. I dok su mediji prenosili da Branko ima novu ljubav, Ivana je izgleda još uvek sama, ali sve više zanosna i lepa. Ona je prepoznatljiva po odličnom stilu i modnom ukusu, te sarađuje sa mnogobrojnim poznatim brendovima. Često se fotografiše za mreže, te i pored dvoje dece, izgleda savršeno.


Nedavno je pozirala u kratkoj haljinici, a bujne grudi je istakla u prvi plan. U cvetnoj haljini pozirala je u jednom beogradskom restoranu, a ako je suditi prema fotografijama uživala je u lepom vremenu. Napravila je galeriju fotografija i pokazala kako uživa u hrani i piću, ali i dobrom društvu.

- Prelepa, sijaj u inat - samo su neki od komentara ispod njene objave koju je javno podelila.

Takođe, mnogi su joj poručili da izgleda nikada lepše, te da jednom rečju sija.

- Najlepša žena svih vremena.

- Cvete najlepši - pisali su joj ispod fotografije koju je objavila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)