Telo

OVAKO IZGLEDA KADA SE SKINE MARIJA KARAN - TELO ZA DESETKU! Ima 42, a vatrenija je i od mnogo mlađih (FOTO)

Glumica nikada bolje nije izgledala.

15.08.2024 18:30

OVAKO IZGLEDA KADA SE SKINE MARIJA KARAN - TELO ZA DESETKU! Ima 42, a vatrenija je i od mnogo mlađih (FOTO)
ATA images

Glumica Marija Karan zna kako da obraduje fanove novom fotografijom na svojoj društvenoj mreži. Kao i većina iz javnog sveta i glumica je odlučila da ode na odmor odakle objavljuje fotografije. Njena slika u bikiniju samim tim nije mogla da prođe nazapežno. Osmeh na licu, šešir i prorezi na stomaku - Marija Karan je pokazala vitke noge, a izgleda bar upola mlađe.

Opušteno je pozirala pored mora, a osmeh sa lica nije skidala. Očigledno odmor i more joj prijaju.

- Leto iz snova - kratko je poručila ona u opisu svog Instagram profila uz fotografiju na kojoj pozira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

Lepi komentari nikada ne izostaju kada je ona u pitanju, a i mi priznajemo da glumica fantastično izgleda u jednodelnom bikiniju. Inače, Marija Karan ima 42 godine. Iza sebe ima bogatu glumačku karijeru, a mnogi i dan danas citiraju njene replike iz serije "Ljubav navika panika" u kojoj je igrala lik Maje, devojke koja studira. 

Takođe, poznata je i po ulogama u filmovima "Kad porastem biću kengur", "Sedam i po", "Četvrti čovek", "Taksista", Larin izor".

Da podsetimo, Marija Karan je dugi niz godina živela u Americi gde je uživala u luksuzu sa suprugom Džeoleom Lubinom. Potom, kada se razvela vratila se nazad kako bi završila neke projekte, a društvo joj je pravio sin Marko Leo, kog je dobila u braku sa holivudskim producentom sa kojim je dugi niz godina bila srećna. Za njega se udala 2014. godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)