Zanimljivosti

TURSKA GLUMICA POSLE DVA POROĐAJA GRMI KAKO IZGLEDA: Obukla bikini i svi gledaju u jedno! (FOTO)

Fahrije Evdžen uživa na odmoru i u suncu a set fotografija podelila je sa svojim pratiocima.

14.08.2024 07:47

TURSKA GLUMICA POSLE DVA POROĐAJA GRMI KAKO IZGLEDA: Obukla bikini i svi gledaju u jedno! (FOTO)
Printscreen/Instagram/evcenf

Fahrije Evdžen je jedna od najpoznatijih turskih glumica a našoj javnosti je postala ulogom nevaljale Nedžle u seriji "Kad lišće pada" koja prati život jedne turske porodice koja se doselila iz malog mesta u Istanbul.

Atraktivna brineta je izuzetno aktivna na društvenim mrežama a s vremena na vreme "časti" svoje fanove nekom fotografijom sa putovanja ili upečatljivim stajlingom. Budući da je letnja sezona u toku i sa svih strana nas "zapljuskuju" fotografije zgodnih glumica i pevačica sa plaži u bikiniju i ona je odlučila da sa pratiocima podeli kako izgleda sa 38 godina.

Supruga turskog zavodnika Buraka Ozčivita poznatog kao "Balibeg" objavila je set fotografija u atraktivnom jednodelnom belom kupaćem kostimu koji se preklapa na dekolteu. Dok je napravila nekoliko atraktivnih selfija a na par slika pozira nekome, pretpostavlja se suprugu,ona se zadovoljno smeška noseći na glavi slamnati šešir.

Iako kupaći kostim savršeno ističe njenu izvajanu figuru Fahrije je maramom preklopila donji deo tako da su u prvi plan došli njen torzo i ravan stomak. Bez obzira što mnogi tvrde da je glumica uradila estetske operacije, čak i da je to istina sve izgleda diskretno i ona je zadržala svoju lepotu po kojoj ju je široka publika zapamtila. 

Figura peščanog sata je došla do izražaja posebno jer Fahrije je neko ko izuzetno vodi računa o svom izgledu i fizički je aktivna. Lepo oblikovane ruke i tanak struk došli su posebno do izražaja. Pratioci su bili oduševljeni njenim izgledom i pohvalili su je rekavši kako s godinama izgleda lepše.

- Koliko si lepa.

- Najlepša žena koju znam!

- Sirena.

- Burak, tvoja žena je prelepa!

- Savršenstvo - pljuštali su komplimenti.

Fahrije i njen suprug važe za jedan od najskldnijih brakova na turskoj javnoj sceni. Iako su ih više puta kao i svaki drugi bračni par pratile glasine da se razvode, oni su to svaki put demantovali zajedničkim fotografijama. Par ima dvoje dece i privlače pažnju gde god se pojave. Budući da se Fahije smatra jednom od najlepših turskih glumica a Burak važi za zavodnika u tamošnjim glumačkim krugovima, mnogi ih smatraju jednim od najlepših parova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)