Telo

KAMERON DIJAZ U ŠESTOJ DECENIJI IZGLEDA SAVRŠENO, A DVA PUTA DORUČKUJE: Ovo je tajna njene vitkosti (FOTO)

Pronašla je način da zadrži devojačku liniju, a da u svakom trenutku bude sita

16.02.2024 17:20

KAMERON DIJAZ U ŠESTOJ DECENIJI IZGLEDA SAVRŠENO, A DVA PUTA DORUČKUJE: Ovo je tajna njene vitkosti (FOTO)
Credit: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna holivudska glumica Kameron Dijaz (51) pleni svojim izgledom gde god da se pojavi. Iako je, prema vlastitom priznanju, kao devojčica bila izuzetno mršava, godine su joj donele promene sa kojima se većina žena suočava. Zbog potencijalnog viška kilograma koji je karakterističan za žene u predmenopauzi i menopauzi, Kameron je odlučila da predupredi problem.

Kako prenosi britanski “San”, glumica strogo vodi računa o tome šta jede, a povremeni post joj pomaže da se ne ugoji.

- Malo resetovanje vas vraća nazad. Pomaže vam da budete prisutniji u ovom trenutku, da budete svesni onoga što govorite i onoga što radite  – kaže slavna glumica.

Glumica je otkrila da započinje dan ispijanjem velike flaše vode. Pridržava se mediteranskog stila ishrane, a ono što će mnoge iznenaditi je činjenica da Kameron čak dva puta doručkuje.

- Obavezno jedem pre nego što odem na trening. Nekad su to kajgana, tost, avokado, jabuka sa puterom od badema, ovsena kaša koja je odstojala preko noći ili komad piletine. To je dovoljno da se moj metabolizam pokrene i da dobro radi. Kad prvi put doručkujem, odlazim da vežbam – otkrila je Dijaz.

shutterstock.com

Kajgana je čest izbor za takozvani prvi doručak slavne glumice

 

Posle treninga sledi drugi doručak, kako glumica naziva drugi obrok u danu.

- Šalim se i kažem kako jedem večeru za doručak. Zapravo, moj drugi doručak je obrok koji se sastoji od piletine, žitarica i povrća koje je sotirano ili pečeno – navela je slavna glumica.

Ona je otkrila da je sok od limuna njen omiljeni začin koji poboljšava ukus svakom jelu.

- Kad mnogo ogladnim, pomešam skuvani pirinač sa tečnošću od pileće supe, dodam beli luk, sok od limuna i malo povrća, pa zagrejem i jedem. To me uvek zasiti – navela je glumica.

Njen režim ishrane se umnogome oslanja na takozvanu mediteransku dijetu koja je godinama najpopularniji režim ishrane u svetu. Paralelno sa autofagijom, ishrana Kameron Dijaz bazirana je na proteinima i vlaknima iz povrća koja dugo drže sitost i sprečavaju taloženje masnih naslaga. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)