Telo

MUŠKARCI SU ZGROŽENI A ON SA UŽIVANJEM RADI SVOJ POSAO: Ovaj mladić sređuje devojke, o njegovom talentu bruje mreže! (VIDEO)

Želeli su da uštede novac a to se pretvorilo u veoma kreativan i unosan biznis.

20.11.2023 10:01

MUŠKARCI SU ZGROŽENI A ON SA UŽIVANJEM RADI SVOJ POSAO: Ovaj mladić sređuje devojke, o njegovom talentu bruje mreže! (VIDEO)
Printscreen TikTok/gelxdaddy

Većina žena posvećuju pažnje svojim noktima, jer su lepe i negovane ruke uvek u modi bez obzira na trend kad je u pitanju dužina noktiju. Manikir je postao unisan biznis pa se sve više žena bavi ovim poslom. Uz odlazak kod kozmetičarke je neophodan barem jednom mesečno, pa redovno sređivanje noktiju zahteva i odbajanje određene količine novca.

Kako bi uštedela pare jedna tiktokerka se dosetila pa je angažovala svog dečka da joj radi manikir. On se toliko izveštio da sada redovno sređuje nokte svojoj devojci, ali i drugim ženama. Video snimak u kome se vidi kako ovaj mladić sređuje nokte svojoj devojci izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, pregledan je 26 miliona puta a skupio je čak 2 miliona sviđanja.

Printscreen/TikTok/gelxdaddy

Sve je počelo sa štednjom novca

Devojka je u klipu pokazala zapanjujuće rezultate njegovog rada, a bolji je bilo koje kozmetičarke. Počeo je sa jednostavnijim zadacima, a vremenom je usavršio tehniku i pokazao veliku kreativnost u poslu. Vrlo brzo se pročulo za njega, pa su na manikir počele da dolaze njena mama, prijateljice i koleginice kao i njegova majka.

Predivni dizajni sa prazničnim i romantičnim motivima krasili su nokte žena iz njihove okoline. U zapanjujućim fotografijama devojka je pokazala talenat koji je nesporan i to da je pokretanje biznisa bilo prava odluka za ovog momka.

Gotovo svi koji su pogledali ovaj snimak bili su iznenađeni njegovim radom, rekavši da bi ovaj momak mogao da obučava druge žene. Usledili su broojni komentari na ovaj post.

- Nadam se da je od štednje novca prešao na stvaranje para.

- Ovo je zaista preslatko. Kakva divna veza.

- Molim te reci mi da će uzeti licencu jer je zaista talentovan za manikir. 

- On može da zaraditi dobar novac na manikiru.

- Vauuuu!!! 10 od 10. Bolje ti je da se udaš za njega- bili su neki od komentara.

Oduševljeni pratioci su komentarisali kako je ovo pravi primer lepe i uspešne veze u kojoj muškarac  ispunjava želje svoje partnerke, čak i ako je u pitanju posao koji muškarci zaobilaze u širokom luku. Devojka je u komentarima objasnila kako podržava svog dečka da dobije licencu i da će možda otvoriti salon. Ona je pokazala da on zaista uživa u ovom neobičnom poslu za muškarca i da pevuši dok radi manikir. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)