Telo

IMALA JE SKORO 100 KILA I STIDELA SE SVOG TELA: Ova zubarka danas izgleda kao top model, u neverici ćete gledati njene snimke (VIDEO)

Zbog gojaznosti je naizlazila na brojne probleme dok sada svojom figurom mami uzdahe.

11.11.2023 17:01

IMALA JE SKORO 100 KILA I STIDELA SE SVOG TELA: Ova zubarka danas izgleda kao top model, u neverici ćete gledati njene snimke (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@juliakatarinas

Većina žena  se trudi da primeni ono što je u njenoj moći kako bi izgledala lepše. Mnoge dame se ne libe da zbog toga odu kod kozmetičara i plastičara kako bi osvežile lice, dok onaj drugi deo koji se tiče našeg tela nekada je zaista teže korigovati. Genetika, način života i ishrana mnogo utiču na to kako ćemo izgledati, a ukoliko nemamo ni fizičku aktivnost vrlo je verovatno da će se kilogrami gomilati. 

Pixabay

Kod mnogih žena je gojaznost veliki problem

Kao rezultat toga imamo neatraktivno telo koje nam stvara frustraciju zbog čega je i naše samopouzdanje srozano. Na sreću, mnoge žene zahvaljujući jakoj snazi volje i upornosti uspeju da se izbore sa tim i uhvate u koštac sa problemom. Julija Karitas je zubarka poreklom iz Finske i ona je sa svojim pratiocima na TikToku podelila transformaciju kroz koju je prošla kako bi skinula višak kilograma. Ona je pokazala kako joj je trebalo nešto manje od deset meseci da skine skoro 27 kilograma. Zahvaljujući jakim treninzima i snazi volje ona je uspela da sa 92, 5 kilograma spadne na 65 i da svoju figuru dovede do savršenstva.

Julija je svojim pratiocima otkrila kako se mentalno borila skoro dve godine i da je postala anksiozna posmatrajući se u olgedalu sa takvim izgledom. Kada je čvrsto odlučila da krene u borbu sa kilogramima prvih meseci je bilo teško ali je bila istrajna. Izbacila je hleb i brzu hranu, uključila šetnje i svodnevno treniranje. Rezultati su se ubrzo pokazali. Mnogi su je na društvenim mrežama podržali i odali joj priznanje za jaku volju i motivaciju.

 

@juliakatarinas Mun vuosi 2023 ollaan menty lujaa omalla epämukavuusalueella, mutta luulen et lopputulos on ihan wörtti, vai mitä? #weightlosstransformation #weightlossmotivation #elämäntapamuutos #icaniwill #iciw ♬ glow up challenge - spencer 💅

 

- Ti si predivna jaka žena.

- Vau....trebalo bi da budeš krajnje ponosna na sebe! Čestitam, odlično odrađeno!

- Fantastično! Izgledaš savršeno!

- Bravo, za svako poštovanje- bili su neki od komentara.

Julia je pokazala kako je sada daleko vedrijeg duha samim tim što je zadovoljnija svojim izgledom. Njena figura se potpuno transformisala kao i lice i sada izgleda potpuno drugačije. Fanovi su joj poručili da im je jaka motivacija a neki su svoje "putovanje" u svojoj transformaciji uporedili sa njenim rekavši da će verovatno istrajati i oni pošto su videli da Julija sada "ubire plodove" svog rada.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)