Moda

UDALA SE U VENČANICI OD 432 DINARA! Pogledajte kako je ova mlada izgledala, ponosno je ponela i cipele od 922 dinara!

Džulijan Lanč (32) je štedljiva po prirodi i istakla je da skupa venčanica nije garancija sreće u braku, zbog čega se odlučila za nesvakidašnji potez da čitav autfit za svoj veliki dan pazari u seknd hend radnji.

24.07.2022 16:00

UDALA SE U VENČANICI OD 432 DINARA! Pogledajte kako je ova mlada izgledala, ponosno je ponela i cipele od 922 dinara!
Printscreen Tiktok/@jilly_lynch

Venčanje je jedan od najvažnijih dana u životu svakog mladog para koji se odluči da stane na ludi kamen, pa mnogi ne žale novac samo da bi baš tada zablistali u punom sjaju. A jedna od najskupljih stavki za taj dan svakako jeste venčanica za nevestu koja može da košta i do nekoliko hiljada, pa i na desetine hiljada evra. Međutim, ukoliko neko želi da uštedi, česta pojava je i iznajmljivanje haljina za koje bi, barem kada je u pitanju Srbija, u proseku trebalo izdvojiti oko 1.000 evra.

Ipak, Tiktokerka Džulijan Lanč (32) je na sopstvenom primeru pokazala da je moguće organizovati venčanje i za mnogo manje para, a kako je istakla, ona kupovinu skupe venčanice smatra bacanjem novca.

Zbog toga je, verovali ili ne, rešila da se uda u venčanici koja je koštala svega 432 dinara!

Džulijan je, kao i sve devojke, bila uzbuđena pred sopstveno venčanje, ali je u dogovoru sa budućim suprugom rešila da na sopstveni autfit ne baca pare.

Belu haljinu na bretele neobičnog kroja koja joj je stajala kao salivena kupila je u seknd hend radnji i platila ju je svega 3,75 dolara, odnosno 432 dinara.

- Koliko sam je platila znalo je samo nekoliko najbližih članova moje porodice. Većina gostiju na svadbi je mislila da nosim tipičnu venčanicu koja dosta košta - rekla je kroz osmeh Džulijan.

Ona je haljinu pazarila mesec dana pred venčanje i, kako je istakla, moći će da je nosi i kasnije. Džilijan ne krije da inače garderobu kupuje u seknd hend radnjama, pa nije videla razlog zašto tu ne bi pazarila i venčanicu.

- Svi koji me poznaju znaju da sam štedljiva i da ne volim da bacam novac na garderobu. Moj suprug i ja smo najpre planirali da se venčamo u odeći koju već imamo, ali sam na kraju ipak odlučila da kupim haljinu za svadbu, ali samo pod uslovom da ne bude suviše skupa - istakla je ona.

@jilly_lynch

turns out moving to AZ was the best thing that ever happened to me. who’d have thunk… ♬ Malibu - Miley Cyrus

Prema njenim rečima, obišla je i klasične radnje koje prodaju venčanice, ali nije pronašla ništa što joj se dopalo pa je na kraju haljinu kupila u seknd hend radnji.

- Uvek je teško štedeti na nečemu što je tako specifično kao što je venčanica. Iskrena da budem, više me je brinula kupovina cipela nego venčanice. Znala sam da želim bele cipele sa nižom petom i nisam bila sigurana da ću to uspeti i da nađem po pristojnoj ceni - rekla je ta nesvakidašnja nevesta.

Za cipele je morala više da se otvori, pa ih je platila litavih 8 dolara, odnosno 922 dinara. I njih je pazarila u seknd hend radnji.

- Imala sam sreće da u istoj radnji u kojoj sam kupila venčanicu nađem i cipele, baš onakve kakve sam želela i koje su se savršeno uklopile uz haljinu - rekla je Džulijan uz smešak.

Kad se sve sabere ona je za svoj autfit za venčanje ukupno potrošila 11,43 dolara, što je 1.320 dinara.

Džulijan veruje da skupa venčanice ne donosi sreću u braku već da je za to potrebna ljubav i razumevanje među supružnicima. Na svadbi se odlično provela, a nakon venčanja se preselila kod supruga u Dalas.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)