Brak i veze

UNIŠTILI SU MI VENČANJE, naručila sam jednu stvar, a dobila užas! Pritom sam potrošila velike pare!

Retka su venčanja koja proteknu baš onako kako želimo jer se često dešavaju gafovi, a to je na svojoj koži posebno osetila devojka Morgan Kasper koja je iskustvo podelila s pratiocima na TikToku.

12.07.2022 22:00

UNIŠTILI SU MI VENČANJE, naručila sam jednu stvar, a dobila užas! Pritom sam potrošila velike pare!
Printscreen/TikTok/morgangcasper

Svaka mlada želi da svoj poseban dan venčanja podeli sa sebi bliskim ljudima, među kojima su i njene kume ili deveruše. Kako to obično praksa nalaže, one se po tradiciji u pojedinim zapadnim zemljama sve vreme nalaze uz mladu i posle nje su najlepše obučene. Međutim, osim atraktivnih haljina i posebne obuće deveruše nose i posebne bukete i to one koje mlada odabere.

Jedna buduća mlada po imenu Morgan Kasper našla se u ne tako uobičajenoj situaciji neposredno pred venčanje jer je pripreme prepustila drugima. Ona se na svom TikTok profilu požalila zbog dodatnog stresa koji joj je izazvao cvetni aranžman naručen za njene deveruše.

Morgan, naime, nije želela da se strogo drži tradicije, te da ona određuje kakve će haljine i cipele poneti deveruše. Ipak, predložila je da samo nose neke jednostavnije bukete koje je ona odabrala za njih. Tražeći po internetu pronašla je nešto što joj se činilo interesantnim.

- Htela sam da bude mali buket, od četiri pet cvetova Kala - istakla je buduća mlada.

Ona se, posmatrajući fotografije buketa, odlučila za prelepe Kale jer su na fotografiji izgledale zadivljujuće. Cvećarka koja je pravila aranžman za Morgan dala joj je predlog da malo izmeni buket tako što će u njih dodati još po jedan, međutim, nije joj pokazala primer kako bi to moglo da izgleda. 

Mlada se setila da uopšte nije videla kako izgleda aranžman tek na dan venčanja kada je krenula kod frizera i kad su se već uveliko sprovodile završne pripreme za taj veliki dan. 

- Može li mi neko samo pokazati bukete? - rekla je ona na putu do frizera dok je razgovarala sa članovima porodice koji su upravo bili primili paket s aranžmanima. 

Konačno, devojka je otkrila fotografiju "buketa" koji se sastojao od samo jedne kale, koja je sa neprirodno dugačkim stablom bila umotana u jeftini beli papir. Devojka je logično bila prilično razočarana jer aranžman ne samo da nije ispunio njena očekivanja, već je bio i upropašćen. Najgore od svega je što je dala za svaki od tih cvetova po 80 dolara, što znači da je za 12 deveruša morala da izdvoji čak 960 dolara.

Verovatno razočarane, i deveruše su morale da pronađu neku improvizaciju, pa su podrezale stabljike kako bi cvetovi delovali prirodnije. Morganini pratioci bili su zgroženi buketima, ali su morali i da se našale na taj račun. Neki su prokomentarisali kako deluje da deveruše u rukama drže zeleni luk ili praziluk.

Devojka se ipak venčala u lepoj atmosferi što je i podelila na svom profilu. Ona je okačila i snimke pokazujući svojim pratiocima na šta je sve ptrošila novac, ali propust sa buketom sigurno će pamtiti.

BONUS VIDEO:

 

Komentari. (0)