Ispovesti

Mlada je naručila savršene sandale za venčanje, a ono što joj je stiglo BACILO JU JE U NESVEST! Žena doživela neviđeni šok: Pa ovo su kopita!

Zamislite da pred samo venčanje doživite takav peh da vam se čini da nikako ne možete da popravite stvar!

09.07.2022 16:00

Mlada je naručila savršene sandale za venčanje, a ono što joj je stiglo BACILO JU JE U NESVEST! Žena doživela neviđeni šok: Pa ovo su kopita!
Printscreen/TikTok/cassidymarierobertson

Prema nepisanom pravilu, očekivano je da svaka žena za jedan od svojih najsrećnijih dana u životu, venčanje, bude najlepša. Zbog toga se sve u vezi s tom ceremonijom s nestrpljenjem planira, a posebno važan jeste autfit koji ne podrazumeva samo lepu venčanicu, već i cipele ili sandale koje će ići uz svečanu haljinu. Baš takva je bila i priča jedne mlade Britanke, Kesidi Marije Robertson, koja je želela najlepše štikle za svoje venčanje, pa je odlučila da ih naruči putem Interneta čim je odabrala one koje joj se najviše sviđaju.

Međutim, nedugo pre dana da je svom izabraniku trebalo da izgovori sudbonosno "da", paket je stigao, ali ono što se u njemu nalazilo nije bilo ni blizu onoga što je Kesidi videla na stranici brenda. Kada je otvorila kutiju, zatekla je, u najmanju ruku, strašan prizor. Da stvar bude šokantnija, ona je na dolazak sandala čekala čak četiri meseca, a stigle su joj, kako je rekla "najružnije cipele ikada". 

Treba mi pomoć. Moje venčanje je za dve nedelje, a već sutra imam let ka lokaciji gde bi ono trebalo da se održi - započela je Kesidi svoj snimak na društvenim mrežama. 

A zatim je kameru spustila ka onome što je trebalo da budu elegantne sandale za posebne prilike. Vidno uznemirena i u stanju šoka ona je neprestano ponavljala: "Šta je sad pa ovo?" i "šta je to?". 

Na kraju je zaključila.

- Ovo su najružnije cipele koje sam ikada videla - vrisnula je ona, a zatim počela grohotom da se smeje.

Ubrzo se i našalila na svoj račun rekavši da su cipele kao za ulogu mumije u nekom filmu.

Inače, one zaista podsećaju na nekakve nanule, a ponajviše, kako su istakli pojedini Kesidini pratioci, na kopita za konje.  

- Izgledaju poput onih psećih poslastica/igračaka koje liče na kost - našalio se jedan pratilac.

- Niko neće pričati o tome kako ih je trebalo čekati čak četiri meseca - nadovezao se drugi.

Ipak, mnogi su pokušali da pronađu rešenje za nesrećnu devojku i ponudili joj predlog da skokne do pve prodavnice po nove cipele i da se izvuče u poslednjem trenutku.

- Ako si u škripcu, skokni do prve prodavnice cipela i kupi jednostavne svetlucave cipele s potpeticom - glasio je jedan od predloga za buduću mladu.

Pošto je devojka u međuvremenu naručila i druge sandale pomislila je da je rešila problem. Vidno srećna i uzbuđena zbog priprema oko predstojećeg venčanja, nadala se sledećem dobrom izboru.

U kutiji su bile cipele kakve je želela, pogodila je i veličinu, ali je boja bila drugačija - bež. Iako je pokušavala da vidi kako one izgledaju na dnevnoj svetlosti, opet joj se nisu dopale. Devojka je definitivno zaključila da nema sreće sa odabirom cipela i rekla je da joj je "potpuno svejedno u kakvoj obući će se venčati kada je to njen najlepši dan".

Na kraju, ispostavilo se, barem po snimcima, da se ona udala u patikama. Prvo ih je ukombinovala s dugačkom prozirnom belom venčanicom, a kasnije je na zabavi u kraćoj beloj haljinici ponovo obula njih. Izgleda da se jednostavno odlučila za udobnost.

    

BONUS VIDEO:

Komentari (0)