Moda

PRINCEZA ZAMENILA HIDŽAB MINIĆIMA! Navukla bes sunarodnika, ali je i dalje ikona stila! (FOTO)

Dina Aljuhani Abdulaziz živi život po svojim pravilima i ne dozvoljava da joj kulturni okviri ograničavaju modne i životne izbore. Ona je saudijska princeza i ikona stila.

27.02.2022 14:00

PRINCEZA ZAMENILA HIDŽAB MINIĆIMA! Navukla bes sunarodnika, ali je i dalje ikona stila! (FOTO)
pexels.com/Tanjug AP

Ima troje dece a plemićku titulu princeze je stekla udajom za Fahada bin Nasera bin Abdulaziza. Portal Srećna Republika vam predstavlja damu koja krši sve ustaljene norme sa stilom. 

Dinina strast prema modi je toliko jaka da je zbog nje došla na mesto urednika prestižnog časopisa "Vog Arabia". Ipak, zbog izdavača koji nije imao sluha za njene vizije i nedostatka spremnosti da pravi kompromise sa takvim saradnicima, Dina se na veliku žalost nije dugo zadržala na ovoj poziciji. Međutim, ona svoj potpis na svetskom modnom platnu i dalje ostavlja iz dana u dan.

Njena unikatna estetika i eklektičnost izbora je izdvajaju iz mase žena koje možemo videti u velikim prestonicama mode poput Pariza, Milana i Njujorka. Prepoznatljiva je po kratko ošišanoj kosi i ekscentričnim odevnim kombinacijama, ali i po sklonosti da oblači mini haljine i njima naglašava svoju superiornu ženstvenost.

Ova impresivna dama ima i sopstvenu modnu liniju, a radnje u kojima se prodaju njeni komadi garderobe su specifični jer klijenti u njima mogu da potraže i savete ukoliko žele da promene ili oplemene način svog odevanja, piše portal Srbija Danas.

- Žene u Saudijskoj Arabiji još od kasnih šezdesetih vode računa o modi i kupuju jedinstvene modne komade. Ne pričaju o tome, ne pokazuju drugima, ne fotografišu se jer se to smatra vulgarnim -  izjavila je Dina i time mnogima stavila do znanja da su stil i moda mnogo više od onog što se vidi spolja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)