Moda

Kejt Midlton pleni gde god se pojavi: I stilom i spontanošću

Crveno-bela kombinacija je bila počast danskoj zastavi

25.02.2022 18:00

Kejt Midlton pleni gde god se pojavi: I stilom i spontanošću
YouTube/printscreen

Kejt Midlton je nedavno boravila u dvodnevnoj poseti Kopenhagenu gde je sve zasenila svojim držanjem, stilom i spontanošću.

Vojvotkinja od Kembridža je zvaničnu posetu počela u jarko crvenom blejzeru, beloj košulji, crnim pantalonama i bisernim minđušama. Njena garderoba je zapravo bila počast danskoj crveno-beloj zastavi, piše Elle.

 

 

Inače, isti takav crveni blejzer može se nabaviti i u beogradskim tržnim centrima a cena mu je 4.000 dinara.

Prvi put je princeza ovaj blejzer nosila u junu prošle godine tokom meča na Evropskom prvenstvu u fudbalu između Engleske i Nemačke. Inače, Kejt Midlton ima ovakav blejzer i u zelenoj boji koji je nosila takođe prošle godine prilikom proslave Svetog Patrika.

Supruga princa Vilijama je u Danskoj boravila u okviru projekta o mentalnom zdravlju novorođenčadi, ali je posetila i LEGO fonadaciju Plej Lab, gde se malo i zabavila. Princeza nije izdržala i veselo se spustila niz tobogan, bez obzira na visoke potpetice, prenosi scottishdailyexpress.co.uk.

 

 

Sve o princezinom jedinstvenom stilu oblačenja možete pratiti na posebnom sajtu gde ćete pronaći sve njene odevne kombinacije, kao i imena modnih dizajnera čije je modele nosila.

Komentari (0)