Moda

OVA HALJINA SVIMA STOJI I APSOLUTNI JE HIT PROLEĆA! Gde god se pojavite privući ćete poglede!

Prelazni period između zime i proleća ume da bude jako nezgodan što se tiče odevanja. Mi vam predlažemo „must have“ haljinu koja će osvežiti vaš zimski garderober a koju možete lako kombinovati i u proleće!

23.02.2022 17:00

OVA HALJINA SVIMA STOJI I APSOLUTNI JE HIT PROLEĆA! Gde god se pojavite privući ćete poglede!
pexels.com

Tvid je apsolutni hit među materijalima za prelazni period između zime i leta, jer je dovoljno debeo da vas ugreje a dolazi u mnogo boja koje lako mogu da razbiju sivilo i monotoniju vaše zimske odeće. Ukoliko želite da ponesete jedan trendi komad ove sezone, neka to bude ova haljina a portal Srećna Republika vam otkriva o čemu se radi. 


Apsolutno najpopularniji kroj haljine je takozvani „pinafore“ odnosno haljina-kecelja. One se prodaju u svim mogućim dezenima a najprimamljivije su one od svetlog tvida. Ove razigrane haljine postale su naročito poularne nakon što su ih promovisale zvezde K-pop muzike. Krojem podsećaju na školske uniforme, te su smerne i nevaljale u isto vreme.


Za zimske prilike, možete ih iskombinovati sa čizmama iznad kolena, za malo zavodljiviji izgled. U proleće ih možete nositi na neke zanimljive čarape i naravno hit cipele predstojeće sezone - mokasine. Dodajte uz to neku slatku beretku i upadljivi ruž za usne i za vama će se okretati.

Ispod nje možete obući rolku ili tanji džemper ako je napolju hladnije, košulju za poslovniji izgled ili pak majicu u nešto toplijim prolećnim danima. Ukoliko preko nje obučete "šanel" sako u istom dezenu, imaćete kompletan autfit. Broj kombinacija zavisi samo od vas i vaše mašte! 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)