Moda

SAVET STRUČNJAKA: Savršen stajling za prolećnu sezonu

Jelena Jovanović, osnivač brenda Mione, savetuje kako da zablistate na modnom polju uz minimalni napor.

19.02.2022 18:59

SAVET STRUČNJAKA: Savršen stajling za prolećnu sezonu
Srećna republika

Žena koja stoji iza modne marke "Mione", Jelena Jovanović, čitaoce portala Srećna Republika savetuje kako da zablistate tokom prolećne sezone.

Na početku, Jelena otkriva koje je prvo pravio kada biramo odeću koju ćemo kupiti.

- Prvo pravilo koje predlažemo kada je kupovina odeće u pitanju jeste da proverite od čega je model izrađen kako biste na vreme bili upoznati da li se radi o veštačkom ili prirodnom materijalu. Svakako da preporučujemo materijale kao što su svila, viskoza, pamuk, vuna i dr. jer u tom slučaju pored savršenog stajlinga imate i izuzetan osećaj komfora - kaže Jelena.

Ona savetuje i koje materijale i boje bi trebalo da pripremimo za prolećnu sezonu.

Crna i bela uvek u modi

- Prolećna sezona idealna je prilika da se poigravate kombinovanjem različitih boja i kvalitetnih materijala kao što je svila. Kolorit i boje se menjaju iz godine u godinu, recimo bela i crna boja su one koje će uvek ostati u trendu. Verujemo da korišćenjem kvalitetnih, prirodnih materijala i promišljenim dizajnom direktno utičemo na okruženje i želimo da čuvamo svet čiji smo deo - objašnjava Jelena ispred brenda Mione čiji modeli odišu elegancijom i glamurom, a savršeni su za poslovne žene sa stilom.

 

 

Jelena Jovanović savetuje i devojke koje žele da budu elegantne i seksi, ali da nikako to ne izgleda vulgarno.

- Smatramo da je važno da izbor materijala bude sofisticiran i prirodan, baš kao što je svila. Ona sama po sebi ima savršenu teksturu i mekoću, kao i lep prirodan pad koji ističe vašu figuru. Mione komadi su lagani i lepršavi i lako se kombinuju u svakodnevnim i posebnim prilikama - otkriva Jelena i objašnjava koliko je bitno da u ormaru imamo dobru košulju i uz šta sve možemo da je kombinujemo.

 

 

- Mislim da svaka žena u ormaru treba da poseduje dobru i kvalitetnu svilenu košulju, jer je vrlo laka i jednostavna za kombinovanje, a uvek vam daje dozu ženstvenosti i elegancije bez obzira da li se opredelite za patike ili štikle - savetuje Jelena.

Svila za svaku priliku

Kada je moda u pitanju, kreatorka objašnjava koliko je važno da u svom ormaru imamo malu crnu haljinicu.

- Naša crna Midi slip haljina od svile je “must have” komad koji ćete nositi kako u letnjim danima, tako i u zimskom periodu u kombinaciji sa džemperom od kašmira - kaže Jovanović.

 

 

Ona otkriva i u kojim prilikama je u redu da prikažemo višak kože, a kada ne bi trebalo nosti kratke suknje i duboki dekolte?

- S obzirom na to da su nam se sunčani i topli dani približili, jedva čekamo da imamo priliku da svakodnevno uskočimo u Mione svilene modele koji nam ležarno pristaju i prikazuju žensku figuru na pravi način.

Kada treba stajlig nadograditi aksesoarom?

- Modni aksesoar upotpunjuje svaku odevnu kombinaciju. Mione outfit je idealno upotpuniti aksesoarom koji će biti upečatljiv i prikazati vaš stil u pravom svetlu. Upravo takvi detalji će vam omogućiti da isti model kombinujete na bezbroj načina - kaže Jelena Jovanović.

 

 

 

Komentari (0)