Lice

NOVI HIT među poznatim damama podelio javnost! Da li biste vi pristali na transplantaciju dlačica na licu?

Manekenka i voditeljka Krisi Tajgen otkrila je detalje nove bjuti procedure i pokazala kako sad izgledaju njen guste i dugačke obrve.

31.05.2022 18:00

NOVI HIT među poznatim damama podelio javnost! Da li biste vi pristali na transplantaciju dlačica na licu?
Tanjug/AP

Pune i guste obrve modni su trend već nekoliko godina, pa ne čudi što mnoge dame koje imaju manjak dlačica iznad oka pokušavaju na različite načine da popune taj nedostatak.

Trajna šminka i tetoviranje obrva po svemu sudeći uskoro će otići u istoriju pred novim trendom koji osvaja svet, a koji su mnoge poznate dame već uveliko preuzele.

Reč je o transplantaciji obrva koja je veoma slična proceduri kakva se primenjuje na glavi da bi se dobila gušća kosa.

Krisi Tajgen otkrila detalje procedure

Novom trendu među prvima nije odolela manekenka i voditeljka Krisi Tajgen. Ona je, naime, iznenadila svoje fanove na Instagramu fotografijom lica bez šminke, pri čemu su njene čupave obrve bile u prvom planu.

- Ovaj postupak na obrvama je blagoslov i prokletstvo. Ali opet bih isto - napisala je Krisi uz fotografiju.

Ta majka dvoje dece nedavno je priznala da zbog svog posla često "koristi" tešku šminku pa se zato trudi da svaki slobodan trenutak provede bez mejkapa. Kako je istakla, zato joj je važno da ma lepe i guste obrve koje su najlepši ukras njenog lica i ističu njene braon oči.

- Nikad se ne šminkam ako to mogu da izbegnem, zato sam bila uzbuđena u vezi s ovom transplantacijom obrva - priznala je Kris.

Ona je na Instagramu sa fanovima podelila i detalje procedure, naglasivši kako je veoma zadovoljna rezultatima.

Kako izgleda tretman?

Transplantacija obrva je relativno nov tretman u bjuti industriji. Postupak je sličan presađivanju kose. Za transplantaciju obrva koriste se dlake kose sa potiljka, a svaka vlas se pojedinačno presađuje na obrve.

Sam tretman nije zahtevan a oporavak i osetljivost područja oko obrva traje nekoliko dana. Međutim, potrebno je da prođe i do 6 meseci da svaka dlaka legne na svoje mesto pa da nove obrve dobiju pravi i potpun izgled. Zbog toga je procedura i podelila javnost, pa su mnoge dame istakle kako se nikad ne bi podvrgle tretmanu usled kog će toliko vremena imati "čupave" obrve.  

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)