Lice

EVO KAKO DA OBRIŠETE BORE UZ POMOĆ SAMO JEDNE TRAKE: Tiktokerka tvrdi da je našla rešenje za koje je potrebno manje od 200 dinara (VIDEO)

Kako bi sa lica izbrisale ili ublažile tragove starenja žene pribegavaju raznim tretmanima i drugim radikalnim rešenjima.

30.05.2023 17:01

EVO KAKO DA OBRIŠETE BORE UZ POMOĆ SAMO JEDNE TRAKE: Tiktokerka tvrdi da je našla rešenje za koje je potrebno manje od 200 dinara (VIDEO)
Printscreen/TikTok/melaniesandford18

Pojava bora i nepravilnosti na licu je noćna mora svih dama. Svaka od nas je svesna da nakon tridesete godine kvalitet i elastičnost kože opada i da je posebno tada neophodna pravilna nega. One dame koje posebno vode računa o svom izgledu podvrgavaju se raznim tretmanima podmlađivanja. Ipak, mnoge od nas, zbog prevelikih obaveza često ne stignu da u toj meri brinu o sebi, a akumulirani umor ili nespavanje često dolaze na naplatu i vide se na našem licu.

Shutterstock

Prve i najfinije i neprimetne bore, nerviraju svaku damu

Jedna Tiktokerka je objasnila da ima veliki problem sa "borama mrštalicama" koje se ocrtavaju tik iznad nosa, svaki put kada nekoga pogleda popreko ili je neko naljuti. Međutim, kako se čini, ona je pronašla trajno rešenje za to.

Ona je u svojoj objavi otkrila kako se trudi da se reši tih nezgodnih linijica, a za to joj je potrebna samo medicinska traka. 

- Da li vidite moje dubinske bore iznad nosa? Pogledajte sliku od pre. Koristim medicinsku traku već četiri godine - kaže Melani Sanford u objavi.

Ona je delić trake prethodno isprobala na ruci, a zatim je zalepila po sredini čela kod bora objasnivši da je svrha ove metode da traka fiksira, odnosno onemogući to područje da se pokreće svaki put kada se naljutite ili mrštite. Ona tvrdi da traka pomaže i da koža ,kao i taj deo lica gde je zalepljena vremenom postaju glatki, a da vi na taj način zaboravljate da se mrštite.

- Počela sam ovo da koristim prethodne četiri nedelje i stvarno vidim razliku!-

- Ja sam prekrila lice medicinskom trakom -

- Moja mama ovo godinama radi i nema bora.-

- Ja imam dublje bore a nemam ni 30 godina.-

- Koristim ovo godinama i pomaže mi kod dubljih bora nastalih tokom intenzivnog spavanja i noćnih mora.- komentarisali su korisnici mreže.

@melaniesandford18 No more deep 11s y’all ! It’s so effective and cheap. #beautyhacks #wrinklesbegone #foryou ♬ original sound - mellysandford

Tiktokerka je objasnila da je najefektivnije staviti ih noću tokom spavanja i ukloniti ujutru pre ustajanja. Mnoge korisnice su potvrdile efikasnost ove metode rekavši da deluje i bolje od botoksa

U mnogim svojim objavama Tiktokerka deli zanimljive savete za negu i lepotu, a između ostalih jedna u nizu je i kako da pomognete bržem rastu trepavica i obrva kao i da smanjite glavobolje i migrene, za koje je preporučila da sigurno deluje ricinusovo ulje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)