Kosa

DO STEPENASTE FRIZURE U PAR KORAKA: Ovaj trik možete da isporobate i kod kuće, a rezultat je fenomenalan!

Stepenasta frizura se ponovo vraća na mala vrata a stoji skoro svima.

25.04.2024 16:17

DO STEPENASTE FRIZURE U PAR KORAKA: Ovaj trik možete da isporobate i kod kuće, a rezultat je fenomenalan!
Printscreen/https://www.instagram.com/smartladybeautycare/

Kada smo željni promene, barem kada su u pitanju dame, počinjemo od frizure. Ona je često prvi korak ka nekoj značajnoj transformaciji. Činjenica je da dobra frizura jača samopouzdanje ženi, zbog čega se upravo većina njih odlučuje na to na putu ka radu na sebi i promenama. 

Stepenasta frizura je ekspanziju doživela devedestih godina, pa je jedno vreme bila nepravedno zapostavljena. Poslednjih godina ovako stilizovana kosa se polako vraća na mala vrata. Najsličnija joj je leptir frizura, a sjajno stoji skoro svakom obliku lica.

shutterstock.com

Lepa frizura jača samopouzdanje kod žene

Zbog stepena daje iluziju većeg volumena kose, a posebno lepo izgleda na ženama koje vole dugu kosu.

Iako je mnogima uvek to izgledalo kao proces koji zahteva vreme, dok su sedeli u stolici kod frizera i nestrpljivo iščekivali krajnji rezultat, čini se da za ovu frizuru ne treba puno ni truda niti vremena. Ukoliko ste odvažni i imate nekoga u blizini ko je precizan i vešt sa makazama, možete to odraditi i u kućnoj režiji. Potrebne su vam samo makaze i malo duža kosa.

Niša Modi je frizerka iz Ahmedabada u Indiji i nju na Instagram stranici prati skoro 460.000 ljudi. Ova istaknuta frizerka odlučila je da podeli trik sa svojim pratiocima, prikazavši u snimku ženu sa dugom kosom koja nosi pletenicu na kojoj je stilizovala njenu stepenastu frizuru.

 

 

Sve što je uradila jeste da je makazama po malo secnula svaki isprepleteni deo kose u pletenici, a kada je to završila, onda je izvukla gumicu sa njene kose te je raščešljala. 

Frizerka je pokazala impresivne rezultate šišanja koje je zahtevalo svega minut, nakon što je devojka rasplela kosu. Frizura je bila stepenasta i jasno definisana te je vizuelno dala i veći volumen kose ovoj mušteriji.

Ljudi su na ovoj društvenoj mreži bili oduševljeni krajnjim rezultatom priznavši da čak i ovaj jednostavan trik treba da izvede vešta i stručna osoba. Mnogi su priznali da su metode šišanja postale sve lakše i da frizeri kroz eksperimentisanje pronalaze nove načine, koje retko ko od njih podeli sa ljudima javno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)