Kosa

ČEKALA JE 2 MESECA NA ŠIŠANJE, KADA JE VIDELA REZULTAT ZANEMELA JE: O frizuri ove lepotice govore sve žene (VIDEO)

Sve žene su joj pozavidele.

12.03.2024 17:30

ČEKALA JE 2 MESECA NA ŠIŠANJE, KADA JE VIDELA REZULTAT ZANEMELA JE: O frizuri ove lepotice govore sve žene (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/@sarahemiliaofficial/

Kosa je nešto čemu dame posvećuju posebnu pažnju i ono što smatraju svojim velikim adutom. Svaka od nas se barem jednom okrenula ili uzdahnula za lepom frizurom kod neke devojke, poželevši da ima kao i ona gustu, kovrdžavu ili svilenkastu kosu.

Činjenica je da većina nas koristi silne preparate kako bismo imala zdravu i kvalitetnu kosu, međutim, svi smo svesni da genetika ipak igra najveću ulogu u svemu. 

Foto: Shutterstock

Lepa i negovana kosa san je svake žene

Na Tiktok-u se pojavio snimak devojke koja je odlučila da poseti frizera i obuzda svoju dugu i gustu kosu. Iako bi neko na njenom mestu bio srećan da je poseduje, devojka je poželela promenu pa je priznala frizerki kako se zaputila čak iz drugog grada koji je mnogo dalje da bi došla do nje, priznavši kako je čekala na red čak dva meseca.

Frizerka nije mogla da veruje da devojka ima takvu, kako ju je nazvala, "dramatičnu" kosu iako je njena klijentkinja očekivala šišanje, frizerka se odlučila da je preoblikuje. Tiktokeri su ostali u šoku kada su videli bujnost njene kose, priznavši kako ima kosu za tri osobe i da bi sve dali da su na njenom mestu.

 

 

- Gledajući ovo sa moje tri dlake na glavi, plačem.

- Zamisli da imaš ovakvu prirodnu kosu, prelepo!

- Isuse...koliko mnogo kose jedna osoba može da ima? A ja se ovde borim sa ovom mojom tankom kosom..

-  Njena kosa je sve!

- Ona je blagoslovena sa toliko kose- bili su neki od komentara.

Frizerka je pokazala šta je uradila sa njenom frizurom, iako su mnogi shvatili kako nisu rađene velike promene ali da je ipak njena kosa dobila novi izgled. Razgovarajući sa njom i dogovarajući šta bi trebalo uraditi, devojka je pokazala fotografiju frizure koju želi što je stilistkinja za kosudočekala sa zadovoljstvom.

Ona je svojoj mušteriji objasnila kako će joj istanjiti kosu, ukloniti sve ispucale i oštećene krajeve i da će njena frizura dobiti magičan izgled.

Devojka je na kraju zablistala poput neke holivudske zvezde, shvativši da se isplatio svaki pređeni kilometar. Na njenoj glavi nije bilo velike promene. Dužina joj je ostala ista, a frizura je dobila oblik leptira pošto je bila stepenasto ošišana. Dame su bile oduševljene a ovo je mnogima poslužilo kao lep primer kakvu bi frizuru poželele u frizerskom salonu i šta bi tražile od svog frizera.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)