Kosa

TRANSFORMACIJA ALBINO DEVOJKE O KOJOJ BRUJI INTERNET: Devojka je u neverici gledala svoj odraz u ogledalu sa očima punim suza! (FOTO+VIDEO)

Ovaj snimak imao je ogroman broj pregleda na mrežama.

09.03.2024 12:50

TRANSFORMACIJA ALBINO DEVOJKE O KOJOJ BRUJI INTERNET: Devojka je u neverici gledala svoj odraz u ogledalu sa očima punim suza! (FOTO+VIDEO)
Instgaram-mazze_francco

Mnoge žene žele da odu kod plastičnog hirurga kako bi operacijama izmenile nešto na licu ili telu što im se ne dopada. Međutim ponekad je najveća transformacija promena boje kose ili frizure. Kad se tome doda profesionalno šminkersko umeće i drugačiji način oblačenja, promena kompletnog izgleda je neverovatna. 

Ona ne samo što ima porcelanski beo ten, izrazito belu kosu, trepavice i obrve, već i svetloplave oči, a bila je obučena u belo što je dodatno isticalo njenu belu kosu. Vešte ruke frizera najpre su njenu belu kosu ofarbali u srebrnastu koja je moderna poslednjih nekoliko godina. Za potrebe ove transformacije su joj kosu čak poprskali tamnim sprejom, tako da na kraju transformacije postala crnka. 

Potom su je kompletno našminkali ističući njene oči i jagodice, dok joj je lice bilo uokvireno tamnom kosom koja je u vidu talasa padali sa jedne strane lica, dok je drugi deo kose bio pričvršćen šnalicama od bisera.  

 

 

Umesto bele košuje obukla je usku plavu majicu koja je istakla njeno bujno poprsje. Tek kad je sve završeno devojka je pogledala u ogledalo i zanemela od šoka. Oči su joj se napunile suzama dok je u neverici gledala svoj novi odraz u ogledalu. 

- Poklon frizera nije samo transformacija, niti puko izvlačenje pramenova, već i samopoštovanje i samopouzdanje njihovih klijenata. Kreativnim dodirom, frizeri i šminkeri imaju moć da otkriju novu sliku, odražavajući unutrašnju lepotu i obezbeđujući obnavljanje koje uz to ide, a koje je van fizičkog izgleda. Svaki pramen, boja i stil su potezi četkicom po platnu samoizražavanja, postajući jedinstveno i revitalizirajuće putovanje za one koji se predaju frizerskom i šminkerskom talentu - piše u opisu snimka.

Komentari za ovu transformaciju su bili isključeni, ali najverovatnije je bilo mnogo onih koji bi podelili mišljenje da ova devojka sada izgleda fantastično.

Instgaram-mazze_francco

Neverovatna transformacija

BONUS VIDEO:

Komentari (0)