Kosa

ŽELELA JE DA PROMENI FRIZURU NE SLUTEĆI ŠTA ĆE JOJ SE DOGODITI: Pratioci na mrežama su zanemeli, niko nije očekivao ovakav rezultat! (VIDEO)

Negativni komentari i kritike samo su se nizali.

01.03.2024 12:50

ŽELELA JE DA PROMENI FRIZURU NE SLUTEĆI ŠTA ĆE JOJ SE DOGODITI: Pratioci na mrežama su zanemeli, niko nije očekivao ovakav rezultat! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/huseyinpolatresmi

Većina žena kad žele nešto da promene u svom životu prvo odlaze kod frizera. Nova boja, oblik ili dužina kose nagoveštava i druge promene u životu. Barem se tako veruje. Većina žena voli atraktivne frizure koje će ih vizuelno podmladiti. A, šta ako se dogodi suprotno?

shutterstock.com

U želji da nešto promene, mnoge žene prvo odlaze kod frizera

 

Husein Polat je turski frizer i stilista koji je na svom profilu podelio iskustvo sa jednom klijentkinjom. Ona je želela kompletnu transformaciju što je bio poseban izazov za frizera s obzirom na to da je imala dugu, bujnu plavu kosu. Prateći njena upustva frizer je uzeo makaze i počeo da je šiša. Dugački pramenovi su padali po podu, dobila je šiške koje ranije nije imala i a kosu je drastično skratila i fazonirala u vidu stilizovanog malo dužeg boba. Najveći šok usledio je kad je frizer počeo da je farba pa je devojka od plavuše postala brineta. 

Međutim, konačan ishod nije bio ono što je ona očekivala. Umesto da sa novom frizurom i kraćom kosom ona je izgledala mnogo starije nego što jeste. To su primetili i pratioci na društvenim mrežama koji je nisu štedeli kad su u pitanju kritike. 

 

- Prvi put vidim da nekoga kratka kosa čini dosta starijim.

- Iz 30-ih u 50-te...

- Je li ovo šala?

- Jao ne, ovo je zaista bila loša odluka.

- Neee, pa ona izgleda 20 godina starije.

- U šoku sam, ne mogu da verujem koliko loše joj stoji nova fruzura.

- Ja bih plakala....nikada se ne bih oporavila...- bili su neki od komentara.

Neki tiktokeri su se složili kako se jasno vidi da je žena razočarana ali da je ipak prihvatila to. Sa druge strane neki su komentarisali kako je sve pogrešno, od frizure do boje i da je ovo dokaz kako možete u trenu da ostarite. 

Devojci su neki korisnici mreže poručili da treba da se drži duge i svetlije kose jer joj ona daje mladalački izgled i da tamna boja definitivno nije za nju. 

- Recite mi da se radi o različitim osobama molim vas -  zaključio je jedan od korisnika mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)