Ispovesti

"KUPIO SAM DEVOJCI IGRAČKU ZA ODRASLE, SAD JOJ VIŠE NISAM POTREBAN": Mladić ostavio urnebesnu recenziju na sajtu za odrasle

Iskrena ispovest jednog mladića mnoge je nasmejala do suza

06.03.2024 21:50

"KUPIO SAM DEVOJCI IGRAČKU ZA ODRASLE, SAD JOJ VIŠE NISAM POTREBAN": Mladić ostavio urnebesnu recenziju na sajtu za odrasle
shutterstock.com

Nije tajna da mnogi naručuju na popularnim sajtovima gomilu stvari, budući da su tamo dosta jeftinije. Iako se većina drži pravila “koliko para toliko muzike”, i dalje postoje oni koji kupuju "na prvu loptu”. Najčešće željena očekivanja izostanu, pošto se dobije proizvod manje očekivanog kvaliteta, ali ponekad se desi da se uštedi gomila novca.

Muškarac poznat kao Sem postao je zvezda Interneta zahvaljujući urnebesno iskrenoj recenziji se*si igračke. Sem je na internet forumu podelio da je igračku kupio za svoju devojku. Njegova slikovita recenzija podstakla je i druge korisnike da podele svoje iskustvo sa sličnim proizvodima, stvarajući lavinu komentara i reakcija.

shutterstock.com

Nije se nadala ovakvom poklonu, ali ispostavilo se da će kasnije biti oduševljena

- Šta da vam kažem... Kupio sam ovo svojoj devojci i sada sam praktično "solo" koliko je ova se*si igračka dobra - prokomentarisao je on.

Dodao je i nekoliko sočnih opisa koliko je njegova devojka bila zadovoljna. Ovo još jednom pokazuje koliko iskrena recenzija kada je u pitanju popularizacija određenog proizvoda može biti moćna, a Semova iskrenost definitivno je privukla pažnju i izazvala lavinu reakcija na Internetu. Ostalo je samo upitno kada će njegova devojka shvatiti da joj je uz tu igračku Sem možda suvišan.

Shutterstock

Jedino čega se Sem plaši je da ne ostane sada sam

Ostali korisnici su se oduševili njegovom recenzijom, pa su dodali i svoje opise istog proizvoda. Jedna žena napisala je da je ta igračka za odrasle puno bolja od njenog bivšeg.

- Zadovoljava me puno bolje od mog bivšeg supruga, a i ne dolazi sa toliko "prtljaga" - napisala je.

Drugi korisnik napisao je da je njegova supruga veliki obožavalac te igračke, a jedna devojka se pohvalila kako se toliko oduševila da je identičnu kupila i svojim prijateljicama, koje su nagovorile druge prijateljice da je kupe i nisu se pokajale.

- Vredi svakog novčića - zaključile su.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)