Tetka Saveta

SAVRŠEN TRIK ZA SLAGANJE DUGAČKIH ZIMSKIH JAKNI: Neće se gužvati, a imaćete i više mesta u ormanu! (VIDEO)

Rešenje je jednostavnije nego što ste mislili.

28.03.2024 12:10

SAVRŠEN TRIK ZA SLAGANJE DUGAČKIH ZIMSKIH JAKNI: Neće se gužvati, a imaćete i više mesta u ormanu! (VIDEO)
Printscreen/https://www.instagram.com/nest_in_order/

Zima se konačno završava, a dani su sve topliji. Mnogi su već odložili duge, tople jakne i kapute koji im više neće trebati. Međutim, problem je što su ovi zimski odevni predmeti glomazni, teški i najčešće zauzimaju previše mesta u ormanu. Uz to najčešće se vuku po polici što može da dovede do njihove deformacije, jer će mesecima stajati tako sve do sledeće zime. 

Printscreen/Instagram/nest_in_order

Glomazne dugačke jakne često stvaraju gužvu u ormaru

 

Međutim, kako je podelila jedna influenserka postoji trik kako da glomazne debele jakne složite tako da ne prave nered u ormanu, a opet da budu sačuvane na najbolji način do naredne zimske sezone. U instagram snimku na stranici nest_in_order koja se bavi uređenjem doma i jednostavnim trikovima otkrivena je metoda kako da složite u ormar takvu jaknu.

Sve što je potrebno jeste da zakopčate jaknu, rukave prekrstite na leđima i preklopite donji deo sa gornjim, odnosno povučete ga gore, a zatim da iskoristite rajfešlus i zajačite ga za vešalicu. Na taj način jakna će biti skraćena, ali složena bez da se gužva i pravi dodatnu gužvu ostalim stvarima u ormaru.

Mnoge dame bile su zahvalne influenserki koja je podelila trik, poručivši joj da im je ovim olakšala život i da ne moraju da brinu o odlaganju jakni na drugi način.

 

 

- Neverovatan trik! Hvala puno!

- Izgleda super.

- Jasno i toliko jednostavno.

- Jedino može ako jakne imaju dupli cibzer.

- Sada se osećam toliko glupo- bili su neki od komentara. 

Mnogi su se složili da im je ovaj trik pomogao da bolje organizuju sopstveni orman posebno ako imaju više ovakvih jakni. Kako su upozorili korisnici društvenih mreža ovaj trik za odlaganje je savršen za duge, perjane jakene aloi ne i za kapute koji su napravljeni od štofa. Njega je najbolje ostaviti da visi, u suprotnom štof se može presaviti pa ćete imati problem da ga ispravite kad ponovo dođe vreme da obučete omiljeni kaput. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)