Tetka Saveta

UZELA JE STARU AUTOMOBILSKU GUMU I OD NJE NAPRAVILA SAVRŠEN STOČIĆ: Otkrila je korak po korak kako da to uradite i vi (VIDEO)

jednostavan način da oplemenite dnevni boravak ili terasu

20.03.2024 16:25

UZELA JE STARU AUTOMOBILSKU GUMU I OD NJE NAPRAVILA SAVRŠEN STOČIĆ: Otkrila je korak po korak kako da to uradite i vi (VIDEO)
Instagram/ameldecorr

O našem domu i energiji u njemu dosta govori i nameštaj kojim ga opremamo. Dok neki ljudi vole luksuz i raskoš, pa biraju stilske fotelje i stočiće, drugi se okreću jednostavnijim rešenjima i vole da uživaju u minimalizmu, praktičnim detaljima i udobnosti.

Oni koji vole da eksperimentišu, a uz to su skloni majstorisanju, znaju da nema ništa lepše od alata koji je spreman za realizaciju neke ideje. Kreativnost i inventivnost lako dolaze do izražaja ukoliko imamo tačnu zamisao i način kako da to sprovedemo u delo.

Shutterstock

Mnogi rado biraju jednostavan i komforan nameštaj umesto luksuznih stilizovanih komada

Ako ste razmišljali da osvežite dnevni boravak ili terasu, samo jedan komad nameštaja može da im da sasvim drugačiji izgled. Dobra vest je što ne morate da obilazite salone nameštaja - biće dovoljno da pustite mašti na volju i iskoristite staru automobilsku gumu za pravljenje stočića. U tome će vam pomoći jedna mlada dama koja je u video-snimku demonstrirala kako da napravite inovativan i luksuzni stočić za dnevni boravak ili terasu.

U snimku koji je podeljen na Instagramu, žena je prethodno pripremila gumu tako što ju je detaljno oprala i prebrisala, a onda je u nju ubacila lavor u neutralnoj roze boji. Potom je uzela uže koje je obmotala oko gume i zalepila ga, a onda se pobrinula i za nogare, prikačivši četiri letvice. Na kraju je prešla na dekorativni deo, pa je u lavor ubacila tkaninu od tila na koju je poređala ruže.

Na kraju je sve preklopila okruglim staklom i napravila sto kao iz bajke. Kao šlagvort, stočić je uveče svetleo u potpuno romantičnom stilu.

Mnogima se ovo dopalo, a neki su dali i svoje ideje.

 

 

- Možeš da menjaš središte stola u skladu sa sezonom, divna ideja.

- Jako kreativno!

- Svaka čast ovoj ženi.

- Ovo mi se baš sviđa - bili su neki od komentara ispod snimka koji je ova kreativna i vredna žena podelila.

Iako je bilo pojedinaca koji su prokomentarisali kako stočić izgleda kičasto, većina je ženi dala podršku rekavši kako je sjajno biti tako kreativan i inovativan. Neki su joj poručili da središte stola tokom jeseni može da ispuni lišćem, a leti školjkama i drugim detaljima koji asociraju na ovo godišnje doma.

Bilo je i onih koji su se pitali kako održavati ovaj stočić i da li je neophodno često čišćenje. Ali, odgovor nisu dobili. U svakom slučaju, svi su bili saglasni da je mini-sto izuzetno inovativan i da ga ne možete naći čak ni u najbolje opremljenim salonima nameštaja.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)