Jela sa mesom

TAJNI RECEPT ZA PILAV GOCE LAZAREVIĆ! Popularna pevačica otkrila nam je kojim jelom uvek obraduje svoju porodicu (VIDEO)

Osim što je sjajna pevačica, Goca Lazarević je poznata i kao odlična domaćica, pa je odlučila da sa nama podeli način na koji sprema jedan od svojih specijaliteta.

10.11.2022 13:30

TAJNI RECEPT ZA PILAV GOCE LAZAREVIĆ! Popularna pevačica otkrila nam je kojim jelom uvek obraduje svoju porodicu (VIDEO)
Printscreen Youtube/Srećna republika

Poznata srpska pevačica Goca Lazarević popularnost je stekla zahvaljujući svojim sjajnim vokalnim umećem, ali i pesmama koje su već sad evergrin.

Iz braka sa bivšim suprugom i kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom ima dvoje, sad već odrasle dece - sina Miloša, uspešnog reditelja, i ćerku Mariju koja je profesor.

Međutim, malo je poznato da je Goca odlična domaćica od koje može mnogo da se nauči. Samo za Srećnu republiku ona je otkrila tajni recept za pilav sa pilećim mesom. 

U prilogu koji sledi možete od Goce naučiti kako da pripremite to ukusno jelo.

Kako je uz osmeh objasnila Goca, u pitanju je recept za sve one žene koje nemaju mnogo vremena za kuhinju. Priprema je veoma jednostavna i brza, a bez problema mogu da ga skuvaju i one žene koje nemaju iskustva u kuhinji.  

- Za sve mlade domaćice evo mog tajnog recepta za pileći pilav - rekla je ona uz osmeh.

Goca je na licu mesta i objasnila kako se priprema to jelo.

- Uzmite pileće meso, bilo koje. Ja ga propržim na malo ulja, nalijem vode i stavim jednu goveđu supu. Dobro operem integralni pirinač i na dno stavim meso, dodam pirinač i nalijem vodu. Probam da li je dovoljno slano, dodam malo bibera i stavim da se zapeče. Uz integralni pirinač vam ne trebaju nikakvi začini. Kad je skoro gotovo pospem odozgo crvenom paprikom, vrati se još pet minuta u rernu i to ti je ručak - opisala je Goca Lazarević svoj način pripreme poznatog jela.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)