Dijeta

ANDRIJA MILOŠEVIĆ ISTOPIO 20 KG! Držao se sledećih pravila, recept je jasan - prvo morate uraditi ovo!

Glumac je shvatio da je prejedanje zavisnost.

25.07.2024 13:24

ANDRIJA MILOŠEVIĆ ISTOPIO 20 KG! Držao se sledećih pravila, recept je jasan - prvo morate uraditi ovo!
Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Andrija Milošević je postao prava inspiracija mnogima nakon što je uspeo da za manje od godinu dana skine čak 20 kilograma i dovede telo u formu koju je želeo. Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja dijeta, Andrija je konačno pronašao rešenje za svoj problem sa kilogramima.

Andrija Milošević je istakao da su dijete za njega bile obična prevara i da je pravi ključ bio u promeni načina ishrane za ceo život.

- Od sada do kraja života jedem zdravo - naglasio je glumac, ističući važnost samodiscipline u procesu mršavljenja koji zasigurno nije bio lak.

 

Režim ishrane i vežbanje
 

Glumac je otkrio da nije izbacio namirnice koje voli, već da ih sada konzumira odvojeno. Riba i povrće su postali osnova njegove ishrane, a važan deo svakodnevnog režima je i jogurt, kao i čaša crnog vina uz ručak. Pored pravilne ishrane, Andrija redovno vežba i uživa u vožnji bicikla, te savetuje i druge da se bave sportom. On je otkrio da su na gubljenje kilograma uticale poslovne obaveze koje je morao da poštuje.

shutterstock.com

Šta je jeo glumac Andrija Milošević da bi smršao


Andrija takođe naglašava važnost redovnih lekarskih kontrola, savetujući da se proverava krvna slika na šest meseci i obavi kontrolni pregled jednom godišnje. On tvrdi da je problem isključivo u glavi.

- Prežderavanje je vrsta zavisnosti. Prvo se morate skinuti sa zasićenih šećera, sa masti. To traje četiri do pet meseci. Znači, zaboravite na tešku i masnu hranu, na slatkiše. Nisam izbacio ništa što volim, samo određene namirnice više ne jedem zajedno, nego odvojeno. Ručam pečeni krompir, pečurke i salatu. Ceo život sam jeo crveno meso, a onda sam shvatio da mi to ne odgovara. Sada su mi riba i povrće osnova ishrane - naveo je glumac, prenosi Hello.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)